En statsminister på dekis!

Idag höll Sveriges statsminister Stefan Löfvén sitt sommartal i Norrtälje och jag måste säga att Socialdemokraterna verkligen bäddar för att förlora! Det är både pinsamt och jobbigt att höra honom ståndaktigt hålla fast vid sina floskler ända in i kaklet och sedan få applåder för det – ofattbart!

Med 28 dagar kvar till valet och en valbarometer som visar att Sverigedemokraterna har vunnit folkets gunst står Sveriges statsminister och säger följande på startskottet för sossarnas valspurt:
”- Jag är beredd att begrava den fördummande och förlamande blockpolitiken en gång för alla. Men en sak tänker jag inte göra. Det är att ge makt åt Sverigedemokraterna. Det beror inte bara på partiets nazistiska och rasistiska historia samt ständiga avslöjanden om rasism även i dag, utan det är även för att deras gärning går exakt emot min. När jag gör allt för att bekämpa segregationen gör SD allt för att utlandsfödda ska förstå att de aldrig kan bli riktigt svenska. SD är ett parti med nazistiska och rasistiska rötter och de står för något helt annat än oss som är demokratiska partier. Man kan inte säga att muslimer inte är riktiga människor, det säger Sverigedemokraterna. De har gång på gång på gång visat vad deras företrädare står för. Sedan kan man säga att det här står inte vi för, men vi har hur många exempel som helst. Jag uppmanar alla att ta del av Expos vitbok om SD, då förstår man vad detta är för ett parti.”

Även Moderaterna fick sig en känga av Löfvén, bland annat på grund av M:s skattesänkningar:
”- Det är dags att Moderaterna erkänner det varje fyraåring lär sig den hårda vägen: Det går inte att äta kakan och samtidigt ha den kvar!”

Tillåt mig skratta – har Socialdemokraterna och framförallt Stefan Löfvén gjort ALLT för att bekämpa segregationen?! Jösses!! När man trodde att man hade hört det mesta så kommer detta…kan vi fråga vad t.ex. Järvaborna eller de boende i Rosengård tycker om det?

Man undrar om statsministern har varit ute i verkligheten under de senaste fyra åren eller har han bara suttit i Segerska palatset och gottat sig? Det finns människor som har bott i landet i över ett decennium och fortfarande behöver tolk för att de inte kan svenska! Tusentals människor i förorten har inte haft ett jobb och kommer aldrig att få något heller eftersom de lever på bidrag och det inte ställs några motprestationer. Ungdomarna har ingen framtidstro och känner sig utanför samt väljer hellre brottets bana som lönar sig bättre. Dessutom tillåter vi burka och niqab på allmän plats och hur många yrken kan kvinnor iförda dessa klädesplagg ta sig an? Socialdemokraterna har dessutom aktivt godkänt moskébyggen med radikal islam som rättesnöre och sett mellan fingrarna när det kommer till barnäktenskap och problem med hederskultur. Man ser heller inga problem med religiösa friskolor där koranstudier tar överhanden framför vanlig skolgång och där barn skolas in i kvinnoförtryck från dag 1 genom att flickorna tvingas klä sig i hijab och heltäckande klädsel, gå på längst bak i bussen och bada på separata badtider.

Ovanstående är bara några exempel, men hur kan Löfvén ens ta orden ”kämpat för segregation” i sin mun?! Han borde skämmas! Varken Löfvéns regering eller den dåvarande har lyft ett finger för att faktiskt stätta stopp för dessa galenskaper! Sverigedemokraterna däremot har lagt förslag efter förslag för att mota bort dessa problem – något som övriga partier röstat ned kontinuerligt!

Att statsministern sedan fortsätter att kalla partiet rasistiskt och demokratiskt är enbart korkat, eftersom han samtidigt spottar på en väldigt stor del av Sveriges befolkning som stödjer partiet och deras politik!

Nyligen släpptes en dokumentär om Socialdemokraternas mörka bakgrund med fokus på partiets kopplingar till nazism och rasbiologi – detta verkar ha gått statsministern helt förbi för det han gör just nu är att kasta sten i glashus! Om man inte har städat framför sin egen dörr tycker jag inte att man ska öppna matklykan! Sverigedemokraterna må ha grundats av tvivelaktiga personer, men det är helt uppenbart att partiet har städat ut och stöpt om partiet eftersom dagens parti är precis lika demokratiskt som något av de andra riksdagspartierna samt har ett helt normalt partiprogram.

Jag hade förväntat mig att Löfvén skulle klanka ner på Sverigedemokraterna som är Socialdemokraternas huvudmotståndare i valet, men att han skulle fortsätta lägga sig på den låga nivån hade jag inte trott. Det säger en hel del om partiets trovärdighet när man inte ens kan bemöta sina meningsmotståndare på ett seriöst och statsmannamässigt sätt utan att använda nedsättande epitet, särskilt när han inte ens har fog för det!

Shame on you Mr Löfvén – shame on you!

http://www.unvis.it/https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/m6jW2l/lofven-jag-kommer-aldrig-ge-makt-at-sverigedemokraterna

aftenposten

Annonser

5 reaktioner till “En statsminister på dekis!

  1. Rebloggar på micaelsblogspot.
    Socialdemokraterna med Löfven i spetsen visar att deras trovärdighet är noll och ingenting.
    Att han skulle ge sig på Sverigedemokraterna var väntat,
    men lägga sig på den lägsta nivån och glömma sitt eget partis förflutna visar att han är och förblir den notoriska lögnare han alltid varit.

    Gillad av 3 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s