Brittisk busschaufför tog bladet från munnen när niqabklädd kvinna steg på bussen och i Danmark har integrationstvång gett resultat!

En busschaufför i brittiska Bristol blev upprörd när en 20-årig kvinna iklädd niqab (lämnar bara ögonen synliga) steg på bussen med sin 2 månader gamla bebis och ifrågasatte varför hon bar en ”balaclava” för ansiktet så att man inte kan se ansiktet. Han menade att man måste kunna se ansiktet på varandra och att det inte kändes säkert att ha henne ombord särskilt inte i dessa farliga tider, hon kanske rent av var en terrorist. Kvinnan å sin sida kände sig förnedrad och menade att det är klart att hon inte har en bomb på sig, då hade hon väl inte haft bebisen med sig. Ordväxlingen finns på video i artikeln och det slutar med att busschauffören lämnar bussen för att prata med sin överordnade.

Kvinnan menar att hon blivit offentligt förnedrad: -”Det är 2018, vi ska inte ha det så här, jag blir placerad i ett fack på grund av fördomar.”

Bussbolaget har bett om ursäkt och meddelar att busschauffören har fått repressalier för sitt uppträdande. De ska arrangera ett möte med den utsatta kunden.

Modig busschaufför skulle jag vilja säga och självklart skulle den niqabklädda kvinnan i praktiken kunna ha ett bombbälte under sin heltäckande klädsel även fast hon har barnet med sig – sådant har inte hindrat människor i andra länder att genomföra terrorhandlingar utan snarare ökat martyrskapet. Det är tyvärr ingen som kan se på utsidan om man är en terrorist eller inte.

Det här påvisar således att ett burkaförbud/maskeringsförbud är av största vikt i alla europeiska länder – även Sverige – för att undvika potentiella terrorattacker och för att kvinnorna ska slippa bli ifrågasatta och kränkta offentligt.

Hade det här hänt i Sverige så kan ni slå er i backen på att man inte skrivit en saklig artikel om det och rapporterat vad som hänt, nej då hade man slagit på stora trumman och hängt ut busschauffören som rasist och främlingsfientlig samt satt på de utsatta kvinnorna offerkoftan av största modell. Förmodligen hade det också organiserats en tv-sänd stödgala och busschauffören hade fått sparken.

Det här ämnet är verkligen på tapeten just nu och jag hade önskat mer debatt om detta i Sverige. Varför driver inget parti frågan när det är val om fyra veckor?!

I Danmark, där man har infört burkaförbud protesterade igår ett hundratal personer mot förbudet utanför Bellahöj polisstation i Köpenhamn och man anser att lagen är ”kvinnoförnedrande” eftersom man inte tillåter kvinnorna att välja själva vad de vill ha för kläder på sig. Mycket motsägelsefullt enligt mitt tycke! Aktivisterna planerar att hålla en demonstration varje gång en kvinna får böter. Det lär ju bli rätt ofta, så jag antar att de bör överväga att stanna utanför polisstationen permanent.

Jag är redan trött på argumentet att detta är fel på grund av att kvinnorna inte får gå ut så mycket längre. De måste ut någon gång – om de vill fortsätta att mottaga bidrag så måste de uppfylla vissa krav. Visst är det uppförsbacke i början, men på sikt kommer det att bli bättre när människor tvingas anpassa sig till rådande lagstiftning och alternativet är faktiskt att flytta därifrån om man inte klarar av att leva sekulariserat.

Hur lyckades vi i Sverige genomföra att kvinnor ska få rösträtt och andra svårgenomförliga saker som har lett oss fram till det någorlunda jämställda samhälle som vi har idag? Inte genom att gnälla och intala oss själva att det inte går och att det är synd om människor som drabbas av kampen, så det är bättre att låta det vara som det är. Man måste kämpa och stå upp för ett fritt och demokratiskt samhälle och de som inte vill vara en del av det har andra alternativ!

Danmarks mer hårdföra migrations- och integrationspolitik har fått mottaga en del kritik internationellt och man anser att de för en invandrarfientlig europeisk politik. Nu är det burkaförbudet som kritiseras och innan dess var det ”ghettoplanen” som röstades igenom i Folketinget med bred majoritet som man kritiserade – lagarna kring ghettobarnen, ghettoföräldrarna och ghettofamiljerna ansågs var brutala. Men omvärlden har sedermera fått äta upp kritiken eftersom integrationstvånget har haft verkan på samhället.

Så medan Sverige har slagit pannan blodig mot betongväggen med diverse ineffektiva metoder och kostsamma utredningar som inte leder någon vart, har danskarna fått det önskvärda resultatet tack vare integrationstvång!

Det mest beklagliga av allt är självklart att det om några veckor är val i Sverige, men ändå fortsätter vallöftena att bestå av overksamma insatser som inte kommer att hjälpa nämnvärt mot de gigantiska problemen som landet står inför! Jag hade faktiskt räknat med att något annat riksdagsparti än Sverigedemokraterna inför valet skulle börja titta på våra grannländer Norge och Danmark samt ta lärdom och leverera ett riktigt bra migrations- och integrationspolitiskt partiprogram – men icke!

Sverige har fastnat i utvecklingen och stått kvar och trampat på samma ställe år efter år utan att kunna ta de första staplande stegen i rätt riktning och så ser det ut att förbli, för till skillnad från danska Folketinget så kommer man i den svenska riksdagen aldrig att uppnå en överlägsen majoritet kring de viktigaste besluten!

https://www.independent.co.uk/…/bus-driver-niqab-remove-vid…

https://politiken.dk/indland/art6658092/»Vi-holder-en-demonstration-hver-gang-en-kvinde-får-en-bøde«

jämställdhet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s