Moderaterna vänder kappan på nytt och skapar än mer förvirring hos väljarna!

Ursäkta, men har Moderaterna bytt partiledare under gårdagen? Det basuneras nu ut att Moderaterna öppnar för ett samarbete med Sverigedemokraterna efter att Moderaternas gruppledare Tobias Billström i en intervju med Dagens industri, fastställt att partiet kan tänka sig att föra samtal med SD om olika frågor i riksdagens utskott och att man inte kan ignorera valresultatet.

Samtidigt har Moderaternas partiledare Ulf Kristersson i intervju efter intervju (senast förra veckan) deklarerat att man INTE på några som helst villkor kommer att samarbeta eller samtala med Sverigedemokraterna. Hur trovärdigt är det här partiet? Jag tar nog detta uttalande från Billström med en nypa salt!

Socialdemokraterna är genast framme och indikerar att man nu vänder kappan efter vinden och att Björklund och Lööf säkert också är med på ett hörn. Det ska tilläggas att även dessa partier konstant dekat ner på tanken att samtala med SD. Anders Ygeman menar att M nu går i Anna Kinberg Batras fotspår. Men nu ska vi inte häda! Att jämföra AKB med Kristersson är en förolämpning mot AKB som hade mer ryggrad än vad Ulf någonsin kommer att komma i närheten av!

Det är helt klart så att partierna känner vartåt det barkar och nu försöker göra sitt bästa för att klamra sig fast vid makten, vilket så klart innefattar att kasta ut översaltat valfläsk till svenska folket och det här är bara början. Tyvärr skapar det enbart ännu mer förvirring för väljarna.

Moderaterna kan kräla i stoftet bäst de vill – min röst får de aldrig eftersom de agerat så oansvarigt de senaste mandatperioderna, särskilt nu senast när de befunnit sig i opposition!

Faktum är att min röst inte överhuvudtaget kan gå till något av de sju riksdagspartierna som hållit i taktpinnen de senaste 12 åren, eftersom dessa aktörer de facto är orsaken till att vårt land snart är i ruiner genom sitt oansvariga och allt annat än statsmannamässiga beteende – allt handlar bara om makten framför allt! Enligt mitt tyckte borde samtliga riksdagsledamöter få sparken så att nya friska sinnen kan befolka maktens korridorer, men tyvärr är det en utopi och därför har jag svårt att se någon ljusnande framtid i det här landet när samma personer som försatt oss i träsket, nu försöker förleda oss att tro att de vill göra en insats!

Det Sverige vi minns har gått förlorat och frågan är bara vem av de kvarstående partierna som kan sopa ihop spillrorna av vraket och göra det bästa av en kaosartad situation?! Sverigedemokraterna? Medborgerlig Samling? Alternativ för Sverige? Med alla fakta på handen – INGEN av dem! Det finns tyvärr inget fläckfritt parti, utan alla har något som gör att man inte känner sig tillfreds.

Det här valet handlar således om att bestämma sig för vilka laster man kan tänka sig att ha överseende med och när det utkristalliserats så har man hittat rätt! Titta – lyssna – lär, det är ledorden för vad vi behöver göra de närmaste veckorna, för är det något som saknats hittills i dessa valtider så är det ett konkret ställningstagande från respektive parti vad de vill och kan göra med svenska folkets bästa i åtanke! Tyvärr är det inget 12-stegs program som kommer att presenteras för oss väljare, utan det åligger oss själva att med kritiska ögon och öron lyssna, läsa samt dissekera vad som sägs och inte sägs, vilket förhoppningsvis kommer att leda oss fram till en konklusion.

Det är inte lätt att vara väljare i dagens Sverige om man har landets och barnens bästa för ögonen, det är en sak som är klar!

http://www.unvis.it/https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/A2Vq55/moderaterna-oppnar-for-samarbete-med-sverigedemokraterna

lll.jpg

Annonser

2 reaktioner till “Moderaterna vänder kappan på nytt och skapar än mer förvirring hos väljarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s