Byt ut politiker som inte vill kännas vid problemen!

Den här otroliga sommaren som har genererat både sol och varma havsbad har gett mig lite perspektiv på det här med kvinnoförtryckande kläder.

Allteftersom antalet muslimska kvinnor har ökat i landet i kombination med radikal islam som har tillåtits få breda ut sig, så är det numera inget ovanligt att se kvinnor och flickor i heltäckande kläder och/eller hijab även i småorterna runt om i Sverige.

Min egen ort Ystad är ett bra exempel där det på bara några månader fullkomligen exploderat när det kommer till antalet kvinnor/flickor i religiösa plagg på gator och torg.

Nu är man så van att se dessa vandrande tält att man har gått från att inombords beklaga sig över att möta kvinnor/flickor iförda sjalar och hijabs, till att glädja sig när man ser en kvinna som enbart bär slöja/hijab – det innebär nämligen att hennes situation inte är så hård som för vissa andra.

Man har sänkt tröskeln på något vis så nu blir man extra upprörd när man möter kvinnor och flickor i heltäckande kläder och hijab, men lättad när de enbart har hijab eller slöja och i vissa glädjande fall när det kombineras med en kortärmad t-shirt eller åtsittande byxor/top, som på något sätt påvisar en viss frigörelse från förtrycket.

Det är rejält tragiskt att man ska behöva känna så i ett demokratiskt, jämställt och fritt Sverige år 2018 – en frihet som bara är till för vissa.

Men det mest tragiska är att vi går till val om en månad och inget parti kräver varken burkaförbud så att man kan se människors ansikte och inte heller slöjförbud på barn under 18 år.

Det här signalerar att våra politiker inte tar problemen på allvar samt betraktar rent och skärt kvinnoförtryck som något religiöst betingat – vilket är helt fel och tyder på okunskap!

Är det meningen att vi sakta men säkert ska acklimatiseras och på sikt skolas in i kvinnoförtrycket vi också, på samna sätt som man smygit in sharialagar och parallella samhällen? Kommer våra döttrar och deras barn att bära slöja när de blir vuxna? ÖVER MIN DÖDA KROPP!

Med den här utvecklingen kan vi räkna med ett muslimskt parti i riksdagen efter valet 2022 och vad som händer efter det kan ni själva räkna ut!

Vad är det som krävs för att ruska liv i politikerna så att de ser det vi ser? Vi måste stoppa denna onda spiral och kräva att de som väljer att bosätta sig i Sverige lever sekulariserat – både nyanlända och de som har bott i landet i flera år!

Denna totala ignorans från politikernas sida för vad som utspelar sig framför våra ögon är väldigt obehaglig och när folkvalda politiker som ska föreställas vara folkets förlängda arm inte vill skåda sanningen i vitögat för all makt och härlighet som står i vägen är det dags att byta ut dem!burka-liten

Annonser

6 reaktioner till “Byt ut politiker som inte vill kännas vid problemen!

 1. Samma utveckling har skett här i Landskrona under det sista året. Det har ökat markant och det är omöjligt att inte se vad som pågår.
  Jag bor i ett av dom så kallade utsatta områden ” av fri vilja ” och har börjat se utflyttning av svenkar och inflyttning av andra.
  Detta är en tråkig utveckling, dom som kan och har medel att flytta någon annan stans, gör det.
  Många av dom jag pratar med har köpt hus utanför staden, eller flyttar till mer homogena delar av staden. Man kan väl tolka detta som ett tecken i tiden.

  Gillad av 2 personer

 2. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Att ta seden dit man kommer är en viktig princip.
  Att inte vara stursk och ha förmåga att inlemma sig i
  en ny kontext där andra åsikter och sedvänjor är
  det normala innebär att man undviker konflikter.
  Valet är individens och innebär att protestera mot det egna
  patriarkatet, religionen och kulturen eller att ses som en minst sagt udda individ av flertalet i samhället vilket försvårar vardagen i det officiella rummet betydligt.

  Gillad av 2 personer

 3. Håller helt och fullt med dig. Så här går mina tankar idag:
  ”Om man tar och vänder på steken, den mångkulturella halalslaktade steken våra politiker försöker pracka på oss med sitt falska påstående om ”allas lika värde”. Hur skulle det då se ut? Hade det gått bra?
  Säg att Svenskar skulle börja flytta ner till något arabiskt eller afrikanskt land och börja ställa krav. Vi kräver fläskkött och vi kräver att få bygga kyrkor. Vi har givetvis våra barn med oss som vi sätter in i deras skolor. Där kräver vi att få hemspråksundervisning och att fläskkött skall serveras även där. Vi kräver att få klä oss precis så som vi vill. Våra kvinnor skall inte behöva skyla sig mer än de själva behagar. Vi skall få bada i deras badhus och på deras stränder iklädda västerländska ”utmanande” badkläder. Inga burkinis för oss inte, det skulle kränka.”
  https://blottettlitetstra.wordpress.com/

  Gillad av 2 personer

 4. Önskar att det du skriver Jenny och våra kommentarer kunde nå politikernas ögon! Fattar dom inte att detta är Sverige och inte Pakistan eller Afganistan eller något annat muslimskt skitland!
  Dra in politikerlönerna så länge det inte finns någon reell regering! De gör ju inget jobb utan käbblar som värsta dagisbarnen?
  Fatta att dom flesta svenskar INTE vill ha mer av hederskultur och förtryck!!?
  Fatta att vi inte vill ha våra döttrar våldtagna!
  Sverige har, genom ynkryggarna högst upp i hierarkin förvandlats till ett land utan struktur!
  Förfärligt!

  Gillad av 1 person

 5. Jag funderar över vad för sorts land vi lämnar över till våra barn, barnbarn och kommande släkten!
  Vad håller vi på med i detta land som förut var så tryggt! Hur fan tänker man ‘där uppe’, vem tar ansvar för att ett helt land förstörs?

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s