Svenska folkets dom kommer inte att bli nådig!

Nu börjar den värsta perioden – tiden fram till valet när vi matas konstant med vallöften och positiv framtidstro! Det går knappt att scrolla på sociala medier eller läsa tidningarnas nyheter utan att få se både det ena och det andra glada ansiktet som vill informera om hur just den personen och dennes parti vill förändra Sverige till det bättre – det ena löftet är dessutom mer guldkantat än det andra.

Idag träffade jag en bekant på lunchen och självklart kom vi in på politik. Jag frågade om vederbörande hade bestämt sig för vilket parti som skulle få den värdefulla rösten och fick till svar att man inte hade den blekaste aning i den familjen om vem man skulle rösta på . Man förlitar sig helt enkelt på de stundande partiledardebatterna i tv som snart kommer att sätta igång. Problemet med dessa partiledarutfrågningar är dock att programledarna inte är objektiva för fem öre och styr med järnhand vem som ska få mest taltid samt vilka frågor som man ska lägg mest fokus på.

Frågan är om svenska folket är så pass insatta i den politiska debatten att de kalkylerar med vad partierna har presterat hittills och sedan särskådar det saltade valfläsket i sömmarna? Jag tror inte det tyvärr! Gemene man är lata och ointresserade, med insikten att så länge det inte drabbar mig så behöver jag inte bry mig.

Min förhoppning står dock till att det nu är så pass många medborgare som har drabbats och fått nog av allt elände – såväl gammal som ung – att det är omöjligt att hindra den lavin som snart kommer att starta. Alla invånare som bor i de invandrartäta områdena och är övertrötta på unga män som slåss, bränner bilar, säljer droger, vandaliserar, gör inbrott och skjuter på varandra samt alla som har fått nog av att unga flickor och kvinnor får sina liv förstörda genom brutala våldtäkter i grupp och enskilt. All blåljuspersonal som är trötta på att utsättas för hot och våld i tjänsten. Men främst av allt, är nog majoriteten av befolkningen – från nyutexaminerade studenter utan framtidshopp och småbarnsföräldrar som känner stark oro för framtiden, till pensionärer och invandrare som har nått kokpunkten – extremt trötta på att politikerna inte har gjort något och fortfarande inte tänker göra något åt kärnproblemet! Man bara lovar och lovar, men inget händer! Skolan, vården rättsväsendet, migrationen, integrationen, infrastrukturen ja hela samhället är infekterat av politikernas otillräcklighet och ignorans.

När till och med invandrare har tröttnat så borde det ringa en varningsklocka hos partitopparna och valstrategerna, men inte då! De kör på som vanligt, fartblinda av sin egen girighet och önskan om att uppnå maktfullkomlighet samtidigt som man trampar på svenska folket.

Jag är övertygad om att oavsett alla soffpotatisar som inte orkar ta sig i kragen och läsa på inför valet, så ser vi ljuset i tunneln. Det är så många nu som har fått nog, att en leende och finkammad politiker som lovar guld och gröna skogar inte längre kan bryta igenom den barriär som medborgarna byggt upp i åratal – politikerföraktet är enormt, även om etablissemanget gör sitt bästa för att sopa det under mattan!

Det skulle behövas ett folkutbyte i riksdagen – det är dags för nya partier att visa hur riktiga politiker agerar! Jag tror starkt på att Sverigedemokraterna behöver sällskap av Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige i riksdagen för att det ska kunna hända något på riktigt istället för bara ännu fler tomma ord. En sak är säker – det kommer att hända saker den 9 september när folket kommer att ge sin dom!

klocka

Annonser

10 reaktioner till “Svenska folkets dom kommer inte att bli nådig!

 1. Hoppas att du har rätt. Många tröttnäsor börjar till och med att reagera och det känns lovande. Vi har inte många chanser kvar att förändra. 7K vill ju bara fylla på med mer människor och vi andra skal bara acceptera och vara tysta. Det funkar inte längre. Vi alla som vill ha en förändring får ta och lägga in en högre växel och informera de som inte ”orkar”..

  Gillad av 3 personer

 2. Verkligheten kommer att fostra vår befolkning och jag hoppas vid Gud att den fostrat den nog för att de skall orka ta sig till valurnorna och lägga sin röst på de partier som inte varit med och skapat Sveriges värsta kris i mannaminne!

  Gillad av 3 personer

 3. Klockrent som vanligt Jenny.
  Vi behöver verkligen, nej vi måste ha ett folkutbyte i riksdag och regering, för att få förändring på det som händer i vårt land nu.
  Och jag hoppas att många, många människor har vaknat ur sin dvala, falska trygghet, lathet och verkligen röstar, för årets val är ett ödesval.

  Gillad av 1 person

   1. Hursomhelst så kommer valet skaka om Sverige.
    Att dom rödgröna har ett ess i rockärmen är mycket möjligt.
    Detta och oron om vaklfusk, köpt röstboskap mm, våra meningsmotstådare kommer att ta til alla medel dom kan för att försöka vinna.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s