Invandring då och nu samt uppropet för slöjförbud på barn under 18 år!

Min farmor var livrädd att min då 3-årige far skulle ge något ljud ifrån sig så att hon och farfar riskerade att bli upptäckta samt antagligen ihjälskjutna av gränsvakterna vid den Jugoslaviska gränsen, när de i skydd av mörkret tog sig över gränsen och flydde från Ungern en gång i tiden. Allt gick dock bra och de kom till Sverige 1957. På den tiden bestod inte flyktinganläggningarna av några flådiga konferensanläggningar som i dagens läge, utan det var mycket enkla förhållanden. De valde sedermera att bosätta sig i en bruksort i Östergötland där de med hjälp av ett startbidrag kunde köpa lite möbler till sitt dragiga kyffe, men de var glada över att få tak över huvudet och mat i sina magar. Både farmor och farfar arbetade för att få råd till brödfödan och det var knapert i början, men de arbetade sig uppåt i samhället och min farfar drev till slut en bilverkstad större delen av sitt liv. De fick ett bra liv och så fort lönen började trilla in på kontot var det dags att börja betala tillbaka på lånet från staten, vilket medförde att de kände att de gjorde rätt för sig, eftersom de betalade av de pengarna som de ”lånat” och således gjorde sig skuldfria.

Min far hade tur som på den tiden ansågs som söt och exotisk med sitt mörka hår och ögon, till skillnad från hur det gestaltade sig i landet flera år senare. På den tiden var även arbetskraftsinvandringen ett välbehövligt och tacksamt tillskott.

I praktiken var invandringen aldrig ett problem förrän vi kom in i 1980-talet, ett årtionde då Centerpartiet – men främst Socialdemokraterna styrde Sverige. Är det en slump att det gick som det gick och att invandringen eskalerade för varje år för att till slut slå i taket på 2000-talet? Eller krattade Socialdemokraterna manegen med sin bidragspolitik som ledde landet in i fördärvet? Jag är i alla fall inte villig att ge dem fyra år till vid makten så att de kan smula sönder landet fullständigt!

Min farmor och farfar samt många med dem fick chansen att starta ett nytt liv i Sverige och skapa ett tryggt hem för sig och sina familjer samtidigt som de arbetade hårt och bidrog till välfärden – vad var det som var fel med den modellen egentligen? Vem kom på att människor inte klarar av att bygga sig ett nytt liv om inte allt serveras på silverfat och man tillmötesgår vartenda litet krav? Vem tog bort kravet på motprestationer?

Den situation som Sverige nu sitter upp över öronen i har vi fått efter flera långa års missbruk av landets finanser och en osedvanligt oansvarig migrationspolitik samt icke att förglömma en tappad tilltro till människors kapacitet att kämpa och göra något av sina liv, istället för att bara sitta och få allt man pekar på utan en tillstymmelse till att vilja anpassa sig.

Det gamla Sverige där vi arbetade hårt, kämpade för kvinnans lika rätt och tog seden dit vi kommer finns inte längre! Det har nu ersatts av ett drönarsamhälle där tusentals kvinnor är vatten värda och kvinnoförtrycket hedras istället för att stoppas. Kvinnor som har flytt över halva världen för att ta sig hit kan inte längre ta av sig slöjan/hijaben/burkan/niqaben när de sätter sin fot på svensk mark – då kommer nämligen shariapoliserna och skriker haram! Eftersom ingen vill bli utesluten ur klansamhället och stämplas som hora så måste detta ok bäras dag ut och dag in – oavsett hur varmt det är ute och det går i arv till barnen som skolas in i kvinnoförtrycket tidigt, vissa redan från 2-3 års ålder.

Gör vi något för att stoppa detta? Nej, istället hyllas detta som multikulti och allas rätt att välja. Det är därför dags att svenska folket höjer sin röst och säger stopp! Det är dags att kräva att Sverige inför en lag mot huvudduk/hijab/slöja på allmän plats för barn under 18 år.

Vissa vill se ett förbud för alla även vuxna – det vill även jag, men man får ta det stegvis och att tänka på barnen främst är det mest humana. Burkalagen i Danmark hjälper inga flickor i huvudduk eftersom det endast handlar om att inte täcka ansiktet.

Många säger att det är fel väg att gå och att man straffar kvinnorna som är offer, när det faktiskt är de radikala männen som är problemet och att dessa borde skickas ut ur landet så är problemet löst. Men hur ska det gå till rent praktiskt? Vi kan inte ens utvisa t.ex. afghanska män som fått avslag minst en gång på sin asylansökan och uppenbarligen saknar legala skyddsskäl, utan att flertalet vänsterorganisationer startar upplopp och andra aktivistaktioner ivrigt påhejade av media. Vi klarar heller inte av att utvisa alla illegala migranter som fått avslag på sina asylansökningar och har gått under jorden för att slippa lämna landet, så att Sverige skulle börja utvisa radikala muslimer som tvingar kvinnor att bära slöja är en löjeväckande tanke.

Svenska folket måste säga ifrån till detta otyg som inte hör hemma i en demokrati där alla oavsett kön och religion ska få möjlighet att leva sitt liv i frihet! En striktare migrationspolitik med högre krav på migranterna kan vi få på sikt om vi röstar rätt i höst, men kvinnoförtrycket är inget som regleras med hjälp av ett riksdagsval – särskilt inte när inget parti har lyft frågan om förbud mot slöja, förutom i skolan (SD och M), vilket inte är tillräckligt!

Skriv under petitionen i nedanstående länk och ta ställning mot kvinnoförtrycket redan idag! Barn har rätt att vara barn oavsett religion, kön och härkomst! I Sverige gör vi inte skillnad på pojke eller flicka och så skall det förbli, så hjälp till att förändra ödet för tusentals flickor genom att deltaga i uppropet!

Skriv under med eller utan Facebook och bekräfta Din signatur med vändande e-post – man kan välja att vara anonym!

https://www.skrivunder.com/upprop_for_lagstiftning_mot_sloj…

 

Annonser

2 reaktioner till “Invandring då och nu samt uppropet för slöjförbud på barn under 18 år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s