Tusentals kvinnor i massprotest i Sydkorea mot smygfilmning av kvinnors könsorgan!

I Sydkoreas huvudstad Seoul gick idag tusentals kvinnor ut på gatorna för att protestera mot smygfilmning av kvinnors underliv på exempelvis offentliga toaletter.

Vreden över fenomenet har växt för varje dag och månatliga protester har nu utvecklats till Sydkoreas största kvinnoprotest någonsin. Arrangörerna av lördagens demonstration uppskattar att 70.000 människor deltog, vilket är omkring 10.000 fler än förra månaden.

”Damtoaletterna i detta land är infiltrerade med dolda kameror! Stoppa dessa förbrytelser!” löd några av slagorden från demonstranterna, som är otillfreds med att de skyldiga ofta enbart döms till böter eller villkorligt fängelse, trots videoövervakning i flera år och försäljning av dessa videos.

Problemet har blivit så utbrett att kvinnliga poliser med jämna mellanrum undersöker offentliga damtoaletter med en särskilt utrustning som kan avslöja om det är en liten kamera gömd i toalettbåsen.

Antalet fall med hemliga videoupptagningar av kvinnor har ökat från 1.100 år 2010, till 6.500 det senaste året. Bland de gärningsmän som avslöjats har det funnits allt från skol- och gymnasielärare till präster och domare.

Man får verkligen hoppas att ett sådant fenomen inte börjar poppa upp här i Sverige!

https://www.b.dk/…/titusinder-af-sydkoreanere-i-protest-mod…

Sydkorea

Annonser

5 reaktioner till “Tusentals kvinnor i massprotest i Sydkorea mot smygfilmning av kvinnors könsorgan!

 1. Ber att få ansluta mig till de tvenne herrarnas bedömning och vi kan sannolikt enas om att det inte existerar någon gräns för de som låtit sig förslavas av last och lidelse; här i kombination med ren och skär girighet.
  Vid närmare eftertanke kan vi inte vara övertygade om att beskrivna fenomen inte redan implementerats i vårt beryktade kriminalparadis och frågan är väl om den oönskade övervakningen i så fall begränsas till damtoaletterna, eller om det finns anledning till vaksamhet även i omklädningsrum och dylika utrymmen.

  De förkastliga tilltagen erinrar mig om en kontroversiell kuf och kanalje i minnenas arkiv, vilken erhöll ett föga smickrande dock välförtjänt rykte som notorisk voyeur, då han så snart tillfälle yppades hängav sig åt smygtittande.
  Efter att ha begått intrång i en med konsistensfett preparerad ventilationstrumma mynnande till provrummet å den lokala Dammodebutiken, blev den passionerade pigsnoken ertappad på bar gärning då han ålade ut med fötterna före och lyckades fly på en gammal röd damcykel med kjolskydd.

  Minns ej längre hur lagens långa arm slutligen satte stopp för den hale ormens besynnerliga hobbyverksamhet, men han gick av någon anledning under vedernamnet Stig Stork.
  Andreas 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s