Hyckleriet under Prideveckan vet inga gränser och även statsministern drar sitt strå till stacken!

Jonas Gardell orerade om att det är ”en dag av stolthet” och idag gick statsminister Stefan Löfvén i Prideparaden genom Stockholm tillsammans med bland annat Anders Ygeman. I en intervju innan paraden säger Löfvén att vi måste stå upp för ”alla människors lika värde och lika rätt”.

Hur kan han säga det när han kvällen innan deltog i en paneldebatt där alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna var inbjudna? Det är rent och skärt skitsnack att dra upp allas lika värde och lika rätt, när det enbart rör sig om de som har ”rätt värdegrund” i sann politiskt korrekt anda!

Att Medborgerlig Samling som har en homosexuell partiledare inte heller var välkomna på Prideveckan är väl definitivt ett bevis på att de inte står upp för allas lika värde och lika rätt. Jag blir bara så upprörd över detta hyckleri!

Han säger även i intervjun att han vill förbjuda rasistiska och nazistiska organisationer som försöker stoppa människors lika rätt, men i vanlig ordning glömde han att ta upp radikal islam som är det största hotet mot HBTQ-personer. Men det är klart, när hans parti är ansvariga för alla moskéer med radikal inriktning som poppat upp de senaste åren och som man vet predikar hat och rekryterar nya jihadister, så är det väl lika bra att ligga lågt.

År 2015 fanns det 143.950 muslimer i Sverige och enligt Pew Research Center kommer det att finnas 993.000 muslimer i landet år 2030. Homosexualitet är helt oacceptabelt enligt islam och i MENA är det inte ovanligt att homosexuella män straffas genom att kastas nedför hustak. I Sverige har vi så många extremister att Säpo inte längre kan svara för hur många det rör sig om och det är lätt att räkna ut att problemet med hot och hat mot HBTQ-personer inte främst kommer från höger, så att förbjuda nazistiska organisationer lär inte ha någon verkan på kärnproblemet.

Se på Europa, där har man sedan länge förstått att judar och homosexuella personer är i farozonen tack vare den stora utbredningen av radikal islam och man har insett att strutsmetoden inte fungerar. Det verkar dock som att Pridearrangörerna själva inte heller ser det växande problemet utan istället stirrar sig blinda på några hundra högerextremister. Tids nog lär väl sanningen gå upp, men det är synd om alla oskyldiga som måste offras den hårda vägen innan det går upp ett ljus.

Löfvén avslutade intervjun med att säga att det viktigaste för Socialdemokraterna är att alla människor ska få känna trygghet och att alla har lika rätt – i skolan, inom vården osv. Det är fint att statsministern tänker på alla HBTQ-personer, men i och med att han och övriga partiledare ger sitt tysta medgivande till vuxenmobbning så kommer det fortsättningsvis inte vara så att alla medborgare kan känna sig trygga med att stå för sin åsikt – för har man ”fel” åsikt så har man helt plötsligt inte längre sin rätt att tycka, utan då mobbas man ut och diskrimineras både på arbetsplatserna, i skolan och inom vården.

Det Löfvén och övriga partiledare inte förstår, är att man i och med sitt deltagande i  partiledardebatten igår, där man hånade och skrattade åt ”elefanten” som inte var inbjuden, indirekt medverkade till vuxenmobbning och sänder signalen att det är helt ok längre ned i leden i samhället att utesluta och mobba de som sympatiserar med partiet Sverigedemokraterna.

Det är rent ut sagt för jäkligt att en statsminister, sju partiledare samt RFSL och halva vänsterlobbyn kan bete sig så regelvidrigt som man de facto gör! Ni är inte ett dugg bättre än de mobbare som gör livet till ett helvete för stackars elever på skolgården – ni borde skämmas hela bunten!

Vi har nu fått bevis på att det finns sju partier som är hycklare och definitivt inte förtjänar folkets röst och jag undrar vad de har för klåpare till valstrateger i dessa partier?! Det är ju självklart att det här kommer att bita samtliga sju partier rejält i svansen på valdagen! Är det något dessa partier är bra på så är det att hela tiden sätta på offerkoftan på SD och sedan står man där förundrad och förstår inte varför de hela tiden går framåt i opinionen.

Varför har vi så mesiga reportrar i Sverige och varför är det ingen som ställer arrangören och våra politiker mot väggen? Allt går under radarn och det är ok att hata så länge det är Sverigedemokraterna som är måltavla, men de glömmer att SD inte bara innefattar partistyrelsen och deras favorithatobjekt Jimmie Åkesson – det är även hundratusentals väljare som man indirekt trampar på!

https://www.aftonbladet.se/tv/a/261578

spider

Annonser

4 reaktioner till “Hyckleriet under Prideveckan vet inga gränser och även statsministern drar sitt strå till stacken!

  1. Man visar här barn och andra som inte ut förstår konsekvenserna av sitt handlande att man faktiskt uppmuntrar till mobbning!!! Samtidigt säger man sig stå för rätt värderingar och åsikter! Jag tror inte jag någonsin sett en sådan uppenbar uppvisning i hyckleri!!!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s