Prideveckan är likvärdigt med vuxenmobbning och en reality-check är nödvändig för många i det här landet!

I dagens Independent skriver man att Safaa Boular, som är den yngsta kvinnan i Storbrittanien som har planerat terroristbrott – hon var 16 år när hon försökte iscensätta en IS-inspirerad terrorattack i London – har dömts till livstids fängelse med ett minimum av 15 år. Domaren brydde sig inte om försvarets plädering om att Boular inte längre var muslim och hade avradikaliserats.

Så agerar en riktig domstol! Hade det här varit Sverige så hade hon antingen gått fri på grund av sin låga ålder, eller dömts till ungdomsvård i två år för i Sverige hanterar vi alla kriminella individer som offer som i första hand behöver stöd och terapi istället för rejäla straff – särskilt de som inte är svenska medborgare, som dessutom får stanna i landet oavsett hur många gånger de begår grova brott!

Jag noterar också att Aftonbladet rapporterade från partiledardebatten på Prideveckan igår – dit alla riksdagspartier var inbjudna utom Sverigedemokraterna, till och med Feministiskt initiativ var med på ett hörn!

Det är särskilt anmärkningsvärt att dessa människor som hela tiden utmålas som offer, får utstå kränkningar, mobbning, diskriminering, hot och hat dagligen, ändå själva använder sig av precis samma metoder när man aktivt utesluter ett demokratiskt valt riksdagsparti att deltaga i debatten samtidigt som man klistrar på dem både det ena och andra epitetet istället för att lyssna på vad de har att säga! Då är man banne mig inte bättre själv!

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson gjorde ännu en gång klart för alla närvarande att man INTE kommer att samarbeta med SD som nu målas ut som homofoba!
-”Jag avser inte att samarbeta med Sverigedemokraterna. Jag har respekt för er slutsats att de är homofoba.”

Medborgerlig Samling är ett annat parti som inte heller fick närvara på Prideveckan för att de hade ”fel värdegrund”, trots att de har en homosexuell partiledare – räknas även det partiet som homofobiskt av Pridemänniskorna?!

Prideveckan är ett sådant hyckleri så det finns inga gränser! Att våra skattepengar ska gå till att bekosta ett sådant här spektakel är inget annat än skam. Så länge de aktivt använder sig av vuxenmobbning och diskriminering skulle de inte få en skattekrona i bidrag! Att inte övriga partiledare bojkottar evenemanget i protest är för mig en gåta – de ställer indirekt upp på vuxenmobbningen. Jag tycker det är äckligt att beskåda och vad sänder det för signaler till barnen i dagens Sverige? Det är ok att hata vissa?!

Förhoppningsvis kommer många av dessa partier att få sig en näsbränna om några veckor! Att Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna går framåt i varje mätning, medan övriga backar är inte alls konstigt – vi har två polariserade zoner, höger och vänster!

Det är för övrigt intressant att Sverigedemokraterna fortfarande är ett så laddat ord för vissa i samhället att det väcker ont blod så fort de nämns – partiet är numera helt rumsrena och har ett partiprogram som vilket annat parti som helst, men det hjälper inte när vissa bara läser lögnerna från mainstream media som de duktigt matas med vareviga dag.

Igår hamnade jag i en tråd där en kvinna var upprörd för att SD minsann skulle ”skjuta hennes sambo”, jag ifrågasatte utan att få något vettigt svar, men fick senare bakgrundsinfo från någon som kände till kvinnan ifråga. Det visade sig då att hennes sambo riskerade att utvisas till sitt hemland, men att anklaga SD för att partiet skulle döda hennes sambo är lite väl makabert – det är väl snarare nuvarande regering som är skyldiga till dagens migrationspolitik eftersom SD har inte har haft något att säga till om.

Igår blev en bekant utskälld efter att ha delat en video från min sida och man ifrågasatte om han var vän med den där ”hemska SD:aren Jenny”. 😅

Nu är jag varken medlem eller aktiv i partiet, så jag tar inte åt mig, däremot sympatiserar jag med partiets politik som så många andra runt om i landet och jag hymlar inte med mina åsikter. Det är bra att människor reagerar – det är så man får folk att vakna upp! En reality-check är det många som skulle behöva i Sverige!

https://www.independent.co.uk/…/isis-british-museum-terror-…

https://www.aftonbladet.se/…/partiledardebatt-pa-pridevecka…

elefant

Annonser

En reaktion till “Prideveckan är likvärdigt med vuxenmobbning och en reality-check är nödvändig för många i det här landet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s