Socialdemokraternas historia – som den aldrig berättats förut!

Till alla er som fortfarande överväger att rösta på Socialdemokraterna och inte orkat läsa på om partiets mörka historia, så kan ni här se en dokumentär som förklarar både det ena och det andra. Därefter kommer ni verkligen att förstå innebörden av att kasta sten i glashus!

https://dokumentar.samtiden.nu/

UPPDATERING! Efter att YouTube tagit bort videon får vi istället använda andra källor. Nedanstående länk ska fungera!

8 reaktioner till “Socialdemokraternas historia – som den aldrig berättats förut!

   1. Bakgrundsmaterialet är ju hämtat från Kungliga Biblioteket, Arbetarrörelsens arkiv och statliga arkiv utom de dokument som är hemligstämplade och belagda med sekretess. Så det finnes säkert mer snaskigheter som bara väntar på att avslöjas!

    Gillad av 2 personer

 1. Jag är intresserad av historia och då särskilt av vår nutidshistoria. Denna film var verkligen intressant och den visar bl.a. hur staten kan styra media. Undrar hur länge den får vara kvar på nätet innan åsiktsnämnden får syn på den?

  Gillad av 2 personer

 2. Som förväntat – två dygn efter att den publicerats är den nu borttagen från Youtube för att den ”strider mot deras communityregler”. Om någon tidigare betvivlade att vi har censur i Sverige så fick ni nu det slutgiltiga beviset!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s