Vi måste protestera mot att småflickor förtrycks!

Idag är det om möjligt ännu varmare i Ystad eftersom kvicksilvret visar på 31 grader och det inte blåser ett dugg.

Under min korta väg från Stortorget och ned till kontoret mötte jag efter lunchen inte mindre än 10 olika kvinnor i hijab och heltäckande klädsel – vissa i tjocka kappor och strumpor samt tyvärr även en flicka i 6-årsåldern som också bar hijab. 😔

Det övergår mitt förstånd att inget parti kräver ett förbud mot slöja på allmän plats för barn under 18 år! Tittar våra politiker bort när de möter dessa flickor på gatan eller blir de glada av att se hur småflickor i tidig ålder skolas in i kvinnoförtryck?!

Webshoppar som säljer hijabs både till vuxna och barn finns det gott om – det räcker med en enkel Google-sökning så ploppar det upp flera stycken.

Vi måste sätta stopp för denna islamisering som håller på att ta över landet fullständigt! Jag vill se ett förbud mot religiös klädsel på allmän plats – särskilt för barnen. Om vi håller tyst så sätter vi heller ingen press på politikerna – vi måste protestera mer!

#krossakvinnoförtrycket

frihet

Annonser

6 reaktioner till “Vi måste protestera mot att småflickor förtrycks!

  1. Jag är helt med dig för ett förbud mot islamiseringen av vårt land och med följer givetvis ett förbud mot all religiös klädsel på allmänn plats.
    Var är protesterna från alla feminister, dom borde ju skrika sig hesa mot detta. Oj, jag glömde att dom säkert har viktigare saker för sig.
    Vi måste gå ut i massor och protestera mot islamiseringen, men det är nog att önska sig för mycket av dom fega / lata svenskar, som fortfarande lever i sina fluffiga rosa luftslott.
    Tack för att du dagligen skriver med glöd och ett stort engagemang. 😊😊😊👍

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s