Ny demonstration av afghanerna på Mynttorget planeras på årsdagen den 6 augusti!

Om ni trodde att afghanerna taggat ner lite i och med avslagen i migrationsdomstolarna den senaste tiden, så trodde ni fel.

Inför årsdagen av proteststarten den 6 augusti, kommer man nu på nytt att demonstrera på Mynttorget i Stockholm och precis som förra gången är det organisationerna ”Ung i Sverige” och ”Tillsammansskapet” som håller i strejken. På arrangemangets Facebooksida kan man läsa följande:

”Politikerna dåliga omdöme och Migrationsverkets vårdslösa hantering har kostat de ensamkommande ungdomarna deras tonårstid, deras hälsa och i vissa fall livet. De som lovades en fristad här kunde inte veta att de i stället skulle bli en del av ett politiskt spel som trissat upp rasismen i hela samhället. Svenska folket vill och kan växa och välkomna och har visat den styrkan och det ledarskapet igen och igen som politikerna saknat. Den nya gymnasielagen som kulle ge ungdomarna en framtid har avfärdats av domstolarna, ännu ett slag mot de redan utsatta som får vänta på vad som ska hända med deras liv. Den majoritet i riksdagen som röstade för lagen med ambition att lösa situationen för den här gruppen unga kan nu realisera den ambitionen med en långsiktig lösning.
Ingen vet hur många barn som har behandlats som vuxna i rättsosäkra asylprocesser. Att kastas mellan hopp och förtvivlan så länge är vad historieböckerna kommer kalla byråkratisk tortyr och hela tiden växer skuggsamhället sig större med ungdomar som tvingas ut i hemlöshet, på bekostnad av allas trygghet. Flyktingbarn behandlas som vuxna och vuxna som flytt behandlas som värdelösa. Gränspolischefen själv säger att det är omöjligt att utvisa alla man inte gett uppehållstillstånd. Hur många år till?
Det enda rätta är det som är bäst för hela samhället, en långsiktig och rättvis lösning som gör det möjligt att bygga samhället tillsammans; permanenta uppehållstillstånd.
# PUTNU!”

Om det är någon tåga i våra politiker och om de har för avsikt att strama åt migrationspolitiken samt riva upp amnestin för alla tusentals afghaner utan skyddsskäl så vore det på sin plats att man redan nu tar i med hårdhandskarna! Meddela organisationerna som står bakom demonstrationen att det inte är tillåtet att sittstrejka på Mynttorget och att de som har fått avslag på sin asylansökan måste återvända hem. De som bryter mot lagen och strejkar kommer att arresteras samt inte ges möjlighet att överklaga Migrationsverkets beslut!

Låter man vänsterlobbyn hållas ännu en gång så är det spiken i kistan för regeringen och det kommer att generera ännu fler röster åt Sverigedemokraterna samt desto färre åt Alliansen som innehåller Centerpartiet, som såg till att amnestin gick igenom från början – människor glömmer fort, men med så få veckor kvar till valet är det politiskt självmord att låta dessa aktivister få hållas! Både regeringen och Alliansen kommer i sådant fall att tappa i trovärdighet eftersom man då går emot sina egna påbud att vilja införa hårdare riktlinjer för migration samt stoppa amnestin.

Man kan se det som en utmaning – upp till bevis och dags att bekänna färg för svenska folket; antingen står ni fast vid ert valfläsk och sätter ned foten eller så faller ni till föga och visar ert rätta ansikte!

afghan

8 reaktioner till “Ny demonstration av afghanerna på Mynttorget planeras på årsdagen den 6 augusti!

 1. Jag har fått min beskärda del från dessa ljugande, lata, lättkränkta parasiter, jag har inget gott att säga om dessa
  så kallade ensamkommande barn. Inte heller något om sjuklövern och de som röstar på
  detta självmord. Jag avskyr Sveriges utveckling, det gör ont att vara vaken idag.

  Gillad av 2 personer

  1. Vår regering kan vara väldigta snabba att ändra lagarna när det gäller dessa personer, utan att vi medborgarna får reda på det.
   Om eller när vi får reda på något så är det redan gjort, över våra huvuden.

   Gillad av 1 person

 2. Det är bara för mycket. Sanslöst! Är det den starke som orkar skrika högst och längst som ska ha sin rätt? Vissa har tyckt det. Och tycker säkert fortfarande
  Arg och ledsen Kristina.

  Gillad av 3 personer

  1. Du har helt rätt, det är alldeles mycket.
   När det gäller att den starke som skriker högst längst ska ha /kräver sin rätt, så är det tyvärr så när gäller dessa personer. Regeringen tar deras parti, vilket är sanslöst när vi lever i ett ” demokratiskt ” samhälle. Ingen har oss, befolkningen om vi vill det såhär. Sjukt.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s