Nytt balkongfall, flicka under 15 år våldtagen, kvinna i gångtunnel mördad, skottlossning i New Orleans samt Billström förespråkar att S och M gör upp om migrationspolitiken!

Det verkar som att värmeböljan i Sverige drar fram det värsta ur människor. Aftonbladet skriver idag om tre allvarliga händelser.

Det har skett ännu ett balkongfall där en kvinna kastats ut från en balkong, denna gång i Solna – det börjar bli en del fall nu och hon hade säkert gjort något som var likvärdigt med ”haram” så att hon förtjänade att kastas ut från sjätte våningen.

Noterar också att en kvinna i Fagersta dött i en gångtunnel efter att ha knivhuggits i halsen – en man har nu anhållits för mordet.

Dessutom har en flicka under 15 år våldtagits utomhus av en man över 18 år tidigare idag i Ronneby. Polisen är förtegen om detaljer, men en man har gripits för brottet.

New Orleans verkar precis som Malmö ha problem med gängvåld och det rapporteras att två huvförsedda män igår kväll sköt mot en grupp människor som stod utanför ett köpcenter, vilket resulterade i tre döda (en man och två kvinnor) samt sju skadade (fem män och två kvinnor).
Männen ska ha stått ovanför ett av offren och skjutit med flera skott innan de lämnade platsen. Polisen kan i dagsläget inte verifiera om det rör sig om en gängrelaterad händelse.
(http://english.alarabiya.net/…/3-dead-7-wounded-after-gunme…)

Slutligen proklamerar Tobias Billström att det bästa för Sverige är att Moderaterna och Socialdemokraterna kommer överens om migrationspolitiken eftersom ”det bara finns två partier som kan göra anspråk på statsministerposten och som kan vara centrala pelare i en regering”. Om Sverigedemokraterna inte får över 50% ser det således inte så ljust ut för att få en stark regering som kan ta de tuffa beslut som kommer att krävas för att få landet på fötter igen. Ännu en anledning att inte rösta på Moderaterna med andra ord.

Jag vill så gärna att M:s partiledning ska ta sitt förnuft till fånga och gå både väljarna samt många politiska företrädare inom partiet till mötes genom att deklarera att man ämnar bilda regering eller åtminstone samarbeta med SD. Med fem veckor kvar till valet verkar dock inte min önskan gå i uppfyllelse, utan Reinfeldts skugga ruvar fortfarande över partistyrelsen. Jag undrar verkligen hur det här landet ska kunna styras nästa mandatperiod när det är lika polariserat i riksdagen som det är i samhället!

http://www.unvis.it/…/man-gripen-misstankt-for-valdtakt-mot…

 

Kroksbäck

2 reaktioner till “Nytt balkongfall, flicka under 15 år våldtagen, kvinna i gångtunnel mördad, skottlossning i New Orleans samt Billström förespråkar att S och M gör upp om migrationspolitiken!

  1. Om så krävs för att hålla SD utanför så kommer S och M att gå samman. M är inte trovärdiga utan följer fortfarande Reinfeldts politik. Ulf ansåg ju att det var en skam för Sverige att inte tillåta fri invandring under Reinfeldts tid. Att påstå motsatsen några månader innan valet är inte trovärdigt utan visar bara vilken pajas man är.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s