Det är dags att klippa banden!

Jag noterar att tyska flaggor och vimplar vajar i vinden vid sommarhus som hyrs av tyska turister. Lite sämre ställt är det med den svenska fanan. Nu när studenten och midsommar passerat är det bara ett fåtal som hissar den blågula stoltheten. Men ibland hajar man till när man är ute och kör på landsbygden och får syn på svenska flaggan mot den knallblå himlen – vackert!

Santidigt är det rätt tragiskt att vi är så återhållsamma med våra nationalistiska känslor – nedtryckta i skorna som vi är efter alla år av propaganda om att det är något fult att vara stolt över sitt land och sitt folk.

Många fler länder än Sverige har tagit emot stora mängder med migranter – t.ex. Tyskland, Frankrike, Italien och USA men de har ändå inte tappat bort sin patriotism på vägen. Så varför är Sverige undantaget? Varför har vi under så lång tid tillåtit oss att bli styrda av en vänsterlobby som dikterar villkoren för hur vi ska agera samt vad vi får säga och inte säga?

Det har aldrig varit ett bättre tillfälle än nu i september att klippa banden till det vänsterdominerade samhället som så länge hållit landet i ett järngrepp! Vi kan och vi vågar, för vi är många som tycker samma sak – tillsammans är vi starka och kan dra vårt strå till stacken för att göra en insats för nästa generation!

scissors_cutting_threadbare_rope-290x193.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s