Det känns obekvämt att vara naken på stranden nu för tiden!

Befinner mig vid Gyllebosjön med barnen. Här är mycket folk eftersom det ska vara en Triathlontävling idag. Mitt bland alla familjer sitter en afghansk (gissar jag) familj med en man och fyra kvinnor i varierande ålder samt två pojkar. De ska antagligen heja på någon som ska deltaga i loppet.

Kvinnorna bär heltäckande kläder från topp till tå och tittar suspekt på alla halvnakna människor runt omkring. Alla har rätt att vara på stranden i vilka kläder de vill, men det sticker sannerligen ut. Jag undrar också varför det är ok att mannen går omkring som vanligt, medan kvinnorna måste skyla sig – förstår inte logiken!!

Nornalt sett brukar jag inte bry mig om att täcka barnen med handdukar när de byter om på stranden eftersom nakenhet är något naturligt för mig och inget man behöver skämmas för, men nu blev nakenheten påtaglig och alla fick byta om med hjälp av handduk – till och med den yngsta.

Oroar mig för utvecklingen i det här landet – särskilt den pågående islamiseringen. Hur kommer framtiden att te sig för barnen? Kommer det vara haram att visa sig naken eller halvnaken på en badstrand i Sverige när de uppnått vuxen ålder?

Jag kan inte hjälpa det, men jag känner mig obekväm när människor i religiös klädsel är på samma strand som mig. Samtidigt ska de inte tvingas sitta inlåsta i hemmet. Svårt! Varför kan vi inte bara ha tydliga lagar och regler om vad som gäller samt markera mot det uppenbara kvinnoförtrycket som råder?!

seaside02.jpg.jpg

Annonser

10 reaktioner till “Det känns obekvämt att vara naken på stranden nu för tiden!

 1. Du har så rätt, Jenny! Ju mer vi tillåter onaturliga seder ta över vårt land ju mindre kommer det att vara just vårt land. Ett religiöst och politiskt system som kräver underkastelse hör definitivt inte hemma i vårt land!

  Gillad av 2 personer

 2. Hemskt det beskrivs vid stranden, att man skall behöver skylla över sitt barnen, när dom skall bada bara för att det finns religiösa orsaker är också för mig mycket oroande.
  Jag som också tycker att nakenhet vid klädbyte vid stranden är helt normalt gör saken ännu värre.
  Denna utveckling av Sverige, med religiösa uttryck i alla dess former går väldigt fort nu.
  Religösa iakttagelser noteras dagligen här i Landskrona också, då det bara växer med kvinnor i heltäckande kläder och flickor med hijab eller slöjor.

  Gillad av 1 person

 3. Ovan beskrivna strandscenario representerar en lika oönskad som överflödig närvaro inom den rekreationssfär vi förknippar med ett sedvanligt svenskt och otvunget friluftsliv. Så långt allt väl.
  Emellertid tar sig undertecknad prestav för den allmänna moralens upprustning, friheten att erinra om en uppförandekod inom våra offentliga utrymmen som alltmer kommit att åsidosättas – nämligen den naturliga regel som gör gällande att småttingar utan bekymmer kan löpa fritt i adamsdräkten, medan äldre barn, tonåringar och vuxna borde veta att i möjligaste mån täcka sig vid klädombyte på stranden.

  Vidare kan anföras att det förargelseväckande badmode som under de senaste decennierna kommit att dominera den litorala estetiken och kallas g-string, vilket i kombination med den omdömesrubbning som benämns topless, får anses som en av alla verifikationer på det degenererade samhällstillståndet.

  Vet inte vad jag finner mest motbjudande, de hidösa koranslavinnornas frånstötande och människofientliga klädsel eller de moraliskt defekta provokationsaktriser som sätter en ära i att exponera samtliga tillgångar.

  Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen, med faiblesse för ett respektabelt uppträdande 😉

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s