3-årig pojke utsatt för syraattack i England!

En 3-årig pojke blev idag allvarligt skadad i en affär i brittiska Worcester efter att tre män utfört en syraattack. Motivet är oklart.

Pojken fick svåra brännskador på armarna och i ansiktet efter att ha blivit attackerad när han satt i en barnvagn. Han behandlades på sjukhus innan han skickades hem till sin familj och förhoppningen är att hans skador inte ska förändra hans liv.

Polisen har släppt bilder på tre män som de vill tala med om incidenten och man uppmanar nu allmänheten att höra av sig om de känner igen männen. Som framgår av bilderna är männen på bilden inte av brittisk härkomst och spekulationerna är i full gång om vad som kan ligga bakom attacken. Hatiska kommentarer om att förövarna förtjänar att dö och dylikt florerar också i kommentatorsfälten, trots att man inte bekräftat att de är skyldiga till handlingen.

Hade det här hänt i Sverige hade de aldrig visat bilderna på de som attackerade för i det här landet skyddar vi brottslingarna och trampar på offren. Bra att den brittiska polisen släppte bilderna på männen direkt och jag hoppas att de får fast förövarna snarast innan de hinner attackera fler personer.

Man undrar vad som försiggår i dessa människors huvuden när man aktivt väljer att skada ett oskyldigt litet barn på det här sättet – vart är den här världen på väg?! Det är en grym värld vi lämnar över till våra barn oavsett var i världen man bor och ibland önskar jag att man kunde vrida tillbaka klockan till det ljuva 1950-talet då brottsligheten var knappt märkbar i jämförelse med idag – åtminstone i Sverige.

https://www.independent.co.uk/…/three-year-old-boy-acid-att…

syra

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s