Dags för alla ”barn” att åka hem igen!

Det finns tre personer som jag är grymt trött på att se och höra i svensk debatt – det är Morgan Johansson, Dan Eliasson och främst av allt Fatemeh Khavari!

Hur många spaltmeter har människan fått i svensk media det senaste året – särskilt i Aftonbladet? Dagen till ära är det en extra lång text. Jag blir ärligt talat illamående bara jag ser hennes bild och att sedan behöva ta del av hennes återkommande floskler står mig upp i halsen! Men trots högt blodtryck på morgonen har jag läst igenom hennes skräptext och konstaterat att hon fortfarande kräver att hennes bröder ska få parasitera på svenska folket.

Det handlar så klart om amnestin för de 9000 afghanerna utan skyddsskäl samt några tusen till som väntar runt hörnet och enligt Khavari har politikerna i riksdagen gett henne och hennes anhang rätt eftersom en majoritet i riksdagen har röstat för gymnasielagen. Men nu när man stött på patrull genom att flera migrationsdomstolar runt om i landet sagt nej, är det dags att gråta ut i media igen och kräva saker!

”Det fanns och finns alla möjligheter att bygga på den kraft av medmänsklighet och vilja som civilsamhället demonstrerade i mottagandet. Svenska folket kan och vill växa och vara välkomnande. Men regeringen valde att kliva rakt över det svenska folkets önskan och in i ett politiskt spel där de ensamkommandes liv var insatsen. I Migrationsverkets asylprocesser är brister och rättsosäkerhet mer regel än undantag – se bara rapporten om rättsosäkerhet som organisationen “Vi står inte ut” tagit fram.
Det kan röra sig om att handläggare utan kunskap om Afghanistan ska avgöra vilka uppgifter som är trovärdiga eller inte. Kritiserade och felaktiga åldersbedömningar, tolkar som har fel dialekt, minoritetsgrupper som blir osynliggjorda och en uppenbar brist på trauma- och våldsofferskompetens.
De flesta har intervjuats som barn men deras redogörelser bedöms senare som en vuxens. Ungdomar tvångsförflyttas över stora sträckor i landet och upplever i och med det ett andra trauma när de tvingas lämna sina enda vänner i livet. Hur många år till? Självmordsepidemin och ohälsan hos unga asylsökande är en väntad konsekvens av den byråkratiska tortyren. De ensamkommande barnen överlevde flykten över bergen, skotten från turkisk gränspolis och de stormiga haven – men livsgnistan släcktes först av de folkvalda i vårt lan. Hur många år till? Ingen vet hur många barn som har behandlats som vuxna på grund av Migrationsverkets och politikernas vårdslöshet. Flera tusen unga människor som flytt krig, förföljelse och våld har alltså inte fått sina grundläggande rättigheter erkända i Sverige, ett av världens rikaste länder. På grund av politikernas bristande omdöme hamnar barn och ungdomar i hemlöshet och blir granne med missbruk och kriminalitet. Nu krävs handlingskraft och långsiktighet
Så många tonåringar har fått nya familjer, ett nytt språk och en utbildning. Det är en samhällelig investering för en starkare framtid som redan har gjorts. Det är ren galenskap att spilla bort denna investering – och det är våra gemensamma resurser som man slösar med. Det enda rätta är det som är bäst för hela samhället. Beslutsfattare måste ta konsekvenserna av ett skuggsamhälle på allvar och hejda den ohälsa som skördar unga flyktingars liv. Vi alla behöver permanenta uppehållstillstånd. Kravet är #PUTNU!”

Barnen? Är det barn nu igen? Först var det barn, sedan var de ungdomar, sedan insåg alla att det var vuxna människor vi pratade om, men Khavari envisas med att titulera dessa individer för ”barn” för att väcka sympati hos människor utan kunskaper och insikter om sakernas tillstånd! Ensamkommande verkar många inte vara eftersom när de väl fått asyl så kommer hela tjocka släkten efter – vissa har även fruar fast de tydligen ska vara ”barn”. Ve och fasa över tanken att 30-åriga män ska gå i samma klass som 16-åringar – hade vi inte problem innan så lär vi få!

Krig? Vilket krig? Det pågår inget krig varken i Iran (som de flesta kommer från, men lyckats förtränga på vägen hit) eller i Afghanistan. Däremot finns det gott om oroliga delar i Afghanistan där talibaner utför attacker – dock finns det flera säkra områden i landet som både nationella och internationella myndigheter bedömt som säkra att skicka människor till.

Khavari tror på fullaste allvar att svenska folket vill detta och att det är politikerna som kör över folket i frågan – ja våra politiker, främst Löfvén och Lööf kör över folkviljan, men skillnaden är att politikerna vill ge människor utan skyddsskäl uppehållstillstånd på skattebetalarnas bekostnad – det vill inte en majoritet av svenska folket! Att tusentals individer ska ta upp plats för riktiga flyktingar i nöd är inget annat än en praktskandal!

Khavari har en förkärlek för att ta upp självmordsepidemin bland afghanerna, men någon kanske borde informera henne om att vi har en hög självmordsfrekvens även bland våra egna ungdomar! Unga i Sverige har aldrig mått sämre och den psykiatriska vården går på knäna utan resurser att i tid ta hand om de som mår dåligt. Sedan har vi alla unga flickor som utsätts för sexuella övergrepp och gruppvåldtäkter i mycket unga år, som skär sig och inte kan sova ensamma på nätterna – vissa väljer till och med att ta sina liv innan de knappt hunnit börja. Vem står upp för dessa offer? Inte Ung i Sverige i alla fall och verkligen inte våra politiker som har fullt upp med att sätta icke svenska medborgare i första rummet! Våra myndigheter klarar inte ens av uppgiften att utvisa grovt kriminella individer utan medborgarskap – än mindre att skicka hem människor som fått avslag på sina asylansökningar!

Det är glädjande att våra rättsliga myndigheter åtminstone tar sitt ansvar och följer svenska lag – nu är det dags för våra politiker att göra samma sak! Har man fått avslag och ska ut ur landet så se då till att genomföra det en gång för alla – ta Herculesplanet och fyll till bredden, genomför utvisningen utan förvarning, ta hjälp av nationella insatsstyrkan för att hålla asylaktivisterna som alltid ställer till problem ur vägen and just do it!

Till Khavari och hennes bröder har jag bara ett budskap:
Majoriteten av er ljuger om er ålder för att få uppehållstillstånd och ni har bedömts att sakna skäl för att få skydd i Sverige. Således skall ni lämna landet omgående med eller utan hjälp! Att vägra acceptera beslutet, att demonstrera och kräva både det ena och det andra är bevis nog för att Sverige inte har behov av att investera i er ”kompetens”. Vi har arbetskraftsinvandrare som bor här med sina familjer och bidrager till landet, rotade sedan länge, som tvingas lämna Sverige för att de har fyllt i ett papper på fel sätt eller inte tagit ut sin semester – dessa människor ställer inte till med varken hungerstrejk eller hysteriska gråtscener, de biter helt sonika i det sura äpplet och accepterar beslutet, för så gör man om man har kurage och rent mjöl i påsen! Inse fakta – det är dags att ni åker hem och bygger upp ert eget land samt tar hand om alla kvinnor och barn som ni lämnat till sitt öde!

Sverige är ett av världens rikaste länder enligt Khavari – inte länge till tack vare den oansvariga migrations- och integrationspolitiken som förts under allt för lång tid. Sverige skulle behöva tillämpa migrationspolitiken från 1950-talet på nytt – fick man asyl var det ett litet kyffe man fick bo i och det var bara att kavla upp ärmarna för att börja arbeta av sitt lån till staten. Då fick man inget gratis! Gör om och gör rätt så att Sverige upphör att vara en bidragsmagnet!

http://www.unvis.it/https://www.aftonbladet.se/debatt/a/XwQllg/hur-lange-ska-barnen-vandas-i-vantrummet

Khavari

Annonser

8 reaktioner till “Dags för alla ”barn” att åka hem igen!

  1. Ja nu har dom under några år varit på betalt ”studiebesök” i Sverige och förhoppningsvis lärt sig något om hur det går till i ett modernt västerländskt samhälle och nu är det dags för dom att återvända för att bygga upp sitt land.

    Gillad av 1 person

  2. Du ditt jävla stolpskott ligger jävligt illa till. Du har lurat mig för sista gången. Det osar ju bluff lång väg. Och om du är på riktigt så får du nog passa dig. Men du är ju ingen fysisk person utan bara ett stulet namn. Och om du/ ni vill och vågar så säg tid och plats så kan vi ju mötas mellan fyra ögon,om du/ni vågar? En SD funktionär i fårakläder. Vad fan är det? Jag är själva någon som skulle kunnat rösta på SD. Men om SD understöder det fulspel som du eller vem fan du nu är gör en ju jävligt tveksam. Borde kanske ställa frågan till partiet om vem du är? Och om det är något som de står bakom. Eller att tipsa pressen om det.

    Gilla

  3. För oss västerlänningar ser Asiater mycket unga ut. Vi som har spenderat mycket tid i Asien lär oss att bedöma ålder på ett helt annat sätt. Fatemeh Khavari är mellan 27 år och 33. Som jämförelse. I Australien gick en pojkvän hand i hand med sin kinesiska flickvän. Han blev arresterad av polisen misstänkt för otukt med minderårig. Han var 23 och hon 21, men polisen bedömde hennes ålder till 12 eller 13 och vägrade först att tro att hennes pass var äkta. När ambassaden hade bekräftat passets äkthet släpptes båda med ursäkter från polisen. Samma sak med Fatemeh Khavari! Skicka hem henne.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s