Tydlig koppling mellan asylsökande migranter och sexualbrott i Danmark!

Igår delade jag en artikel från danska tidningen Politiken som skrev ett sanningens ord om Malmö med dess eskalerande gängkriminalitet, vilket genererade i personliga påhopp och rasiststämpel från flera centerpartistiska företrädare. Det är knappt man vågar dela denna – vad händer imorgon, påhopp från socialdemokrater eller liberaler?!

Det handlar så klart om sambandet mellan asylsökande migranter och de ökade sexualbrotten. Enligt ett uttalande från den danska polisen, anklagades 22 asylsökanden för sexuellt ofredande år 2014 – förra året ökade siffran till 137. Nationalt Efterforskningscenter (NEC) pekar bland annat ut det ökade antalet asylsökande migranter i Danmark samma år som en möjlig orsak.

Det totala antalet anmälningar mot asylsökande har dock inte ökat jämfört med tidigare år – vissa asylsökande från olika länder anklagas dessutom för flera brott av sexuellt ofredande enligt NEC. Det framgår inte hur många av anmälningarna som slutade i domstol.

Under första halvan av 2018 har 49 asylsökande anmälts i ärenden som rör sexualförbrytelser i Danmark.

Det är dock inte enbart bland asylsökande migranter som antalet anklagelser för sexuella ofredanden har ökat – generellt har antalet anmälningar i Danmark ökat explosivt. År 2014 tog polisen emot 2.199 anmälningar för sexuellt ofredande och år 2017 hade antalet stigit till 3.981. Att anmälningsbenägenheten har ökat tack vare olika insatser är en orsak.

Utöver detta har antalet individuella fall av ”fjärrmissbruk” av barn i tredje världen, där förövaren beställer övergrepp på barn, ökat markant under de senaste åren.

Intressanta siffror från vårt grannland! I Sverige fortsätter dock våra makthavare att blint förneka sambandet – trots att Ann Heberlein tack vare ihärdigt arbete skrivit en bok i ämnet som visar samma resultat.

Våra politiker tror på fullaste allvar att de ska kunna tuta i folket sina lögner i fyra år till – det är fullständigt makalöst! Dagligen läser man dessutom om våldtäktsmän som trots grova brott ändå får stanna i Sverige fast de saknar svenskt medborgarskap – mig veterligen är det bara ett riksdagsparti som yrkar på att man ska börja utvisa grova brottslingar oavsett om de riskerar repressalier i sina hemländer!

Detta daltande måste få ett slut någon gång! Politikerna förfasas över utvecklingen av gängkriminaliteten i Malmö och står handfallna, men det är de själva som har varit med och importerat brottsligheten genom sin oansvariga migrationspolitik – något de tydligen ämnar fortsätta med.

https://www.b.dk/…/politiet-rejser-markant-flere-sigtelser-…

våldtäkt

 

Annonser

2 reaktioner till “Tydlig koppling mellan asylsökande migranter och sexualbrott i Danmark!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s