Ännu en politiker som gör ett halvhjärtat försök att kritisera SD och katastrofbroschyren verkar ha haft verkan!

Mannen, myten och Socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman försöker sig idag på att författa ett debattinlägg där han kritiserar Sverigedemokraterna för att vara ett oseriöst parti, eftersom många av deras stolar under den senaste mandatperioden stått tomma runt om i landet. Han passar även på att kasta in Hanna Wigh som ett exempel på vilka tokskallar som företräder partiet och frågar sig hur många fler oansvariga och inkompetenta personer som SD ämnar tillsätta efter valet. Han avslutar givetvis med att sätta upp ett varningens finger för deras bakgrund:

”Sverigedemokraterna är ett arbetarfientligt parti med rötterna i vitmaktrörelsen – det är särskilt viktigt att påminna sig om i dagar då nazister sprider sitt hat och marscherar på våra gator. Men Sverigedemokraterna är också ett parti bestående av skolkande politiker som ber om våra röster utan ambition att förvalta förtroendet annat än möjligtvis för att plocka ut sitt ekonomiska arvode. Det bör tjäna som en varningsklocka för de väljare som står i begrepp att lägga sin röst på SD.”

Det här är alltså partiets kronprins, den som enligt källor ska ta över partiledarposten efter Stefan Löfvén och jag är inte imponerad! Det är en totalt menlös text som inte tillför något nytt till diskussionen, utan bara blir ännu ett exempel på hur övriga partier lägger tid på att svartmåla SD istället för att försöka föra fram sin egen politik.

Det stämmer att SD har haft problem att fylla alla stolar efter deras oväntade framgång vid förra valet och det är ingen hemlighet att partiet har haft en drös partiföreträdare som svärtat ned partiets namn. Men man lär sig av sina misstag som det heter och årets valberedning säger sig ha lagt stor vikt vid att se till att rätt personer kommit med på listorna. Personligen tycker jag att de utelämnat flera bra kandidater som t.ex. Tapani Juntunen och Nina Drakfors, dessutom verkar tyvärr vissa ha ”kvoterats” in som inte har på listan att göra, men partiet är nog inte ensamma i den klubben – samtliga riksdagspartier känns som samma skrot och korn när det kommer till den biten.

Där hade Medborgerlig Samling varit ett bra tillskott eftersom deras partiföreträdare har bred akademisk utbildning och arbetserfarenheter från olika positioner i samhället, men tyvärr är deras akilleshäl att de ännu inte är invalda i riksdagen. Jag vet dock flera som ämnar lägga sin röst på MED istället för SD just eftersom de känner att SD haft för många klåpare i partiet som hoppat av eller blivit utkastade och att risken känns stor att de inte kommer att hålla måttet om de får ministerposter. Jag ser personligen helst ett regeringssamarbete mellan SD och M för då kan M med sin politiska erfarenhet komplettera SD om och när de brister.

Åter till Socialdemokraterna som var ämnet för morgonen – det verkar som att regeringens ”katastrofbroschyr” fått genomslag, eller så är människor helt sonika inställda på att det kommer att gå åt pipsvängen inom en snar framtid. Jag har nämligen noterat att flera personer som jag pratat med har skåpen laddade med konservburkar och stearinljus samt vattenflaskor i kylen, utifall att vi får ett långvarigt strömavbrott eller vattenbrist. Sverige har länge varit oförberett på ett angrepp tack vare en oansvarig politik och hanterande av våra resurser – troligen skulle landet bara klara några dagar innan katastrofen är ett faktum. Man får hoppas att myndigheterna själva förbereder för olika scenarier och inte bara skickar ut en informationsbroschyr till folket i hopp om att det ska hjälpa. Jag själv har inte alls tänkt i de banorna, så idag ska jag handla lite konserver jag med!

http://www.unvis.it/…/sd-politiker-tar-inte-sitt-uppdrag-pa…

ygeman sd

Annonser

5 reaktioner till “Ännu en politiker som gör ett halvhjärtat försök att kritisera SD och katastrofbroschyren verkar ha haft verkan!

  1. De politiska partier och politiker därifrån som ödar all sin tid på att svärta ned motståndarna utan att istället föra fram kontruktiva och verklighetsförankrade förslag för att reda ut Sveriges allvarliga situation och då framför allt när det gäller invandringen, äger i mina ögon ingen som helst trovärdighet!
    De är som barn i sandlådan, som kontinuerligt grälar om oväsentligheter!
    Rösta inte på dem utan istället på det enda parti som hela tiden varnat för invandringens följder och anfört helt legitim kritk för regeringens vanskötsel:

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s