Skrämselpropaganda fortsätter genomsyra mainstream media!

I dagens Aftonslaskan kan man dagen till ära se ett riktigt praktexempel på hur man ska skriva en debattartikel för att få den publicerad i mainstream media. Det är Emilia Molin, generalsekreterare för organisationen War Child, som i kraftfulla ordalag beskriver hur våldsamma nationalister vill smutskasta hennes flagga och tvinga henne tillbaka till spisen som på medeltiden! 😂

”De senaste veckorna har våldsamma nationalister tagit mycket plats i det offentliga rummet. Allt de står för, med sitt hat, sitt våld och sitt sätt att försöka skrämma människor till tystnad är för mig extremt osvenskt.
De säger sig representera folket. Men vilket folk? De svenskar, oavsett bakgrund, trosbekännelse, sexuell läggning eller politisk åskådning som jag träffat är varken för väpnad kamp eller etnisk rensning.
De är inte emot demokrati, tycker inte att kvinnans plats är vid spisen och hatar inte resten av världen. De vill inte att vi ska isolera oss och återgå till någon slags medeltida novemberversion av Svea rike. Tvärtom.

Hur kan det komma sig att nationalisterna, som säger sig älska det här landet, samtidigt är emot allt Sverige står för?
Allt det som ger oss en plats högst upp på internationella rankningar och listor. Som lockar turister, intresse och investerare. Varför skämmer ”nationalisterna”, om de nu älskar vårt land så mycket, ut oss och skadar vårt rykte? Varför ropar de om antingen eller, när det som tagit oss ända hit faktiskt är både och?
Jag älskar Sverige. Jag älskar friheten och ansvaret som varje individ har här. Hur vi tillsammans förvaltar det här samhället och fortsätter arbeta för att det ska vara bra för barnen, för de gamla, för landsbygden och städerna.
Hur vi kommer på nya lösningar när de gamla inte fungerar längre. Hur vi stretar på, har fredagsmys och pridefestival, föreningsstämma, och zumba. Hur vi älskar naturen, startar eget, backar Durmaz, sjunger Den blomstertid nu kommer, äter pizza med kebabsås och hatar när någon sätter sig bredvid på bussen.

Vår flagga ska inte dras i smutsen av de som vill förminska vårt land och vårt arv. Vår flagga ska vaja för svenskheten. Den öppna, generösa och tillåtande svenskheten. Svenskheten som inte är antingen eller, utan den som är både och.”

Summan av kardemumman verkar vara att om Sverigedemokraterna kommer till makten kommer Sverige gå i bitar och vi kommer som i ett trollslag förvandlas till en nation i oigenkännlighet. Tossiga människa – hon verkar ha noll koll på tillvaron eftersom hon menar att det är nationslisterna som skämmer ut Sverige och ger landet dåligt rykte! Vad gäller psalmen ”Den blomstertid nu kommer” så sjungs den inte ens längre på alla skolavslutningar. Det är uppenbart att vissa fortsätter leva hela sina liv i en rosa bubbla!

Jag tycker det är fascinerande att de låter en person som bygger upp hela sin text på fantasier och fabricerade indicier komma till tals! Man upphör aldrig att fascineras… Man hade gärna velat höra på vilket sätt hon anser att nationalister försöker skrämma folk till tystnad, när det snarare är vår regering uppbackade av media som starkt driver den tesen! Skrämmande att vi har så många inskränkta människor i det här landet som innehar poster som generalsekreterare och privat hyser verklighetsfrånvända åsikter – Rädda barnen och Advokatsamfundet är två andra exempel.

Artikelförfattaren yrar om etnisk utrensning – den enda utrensning som behöver göras är bland våra politiker, organisationer, mediehus och myndigheter så att vi en gång för alla kan bli av med vänsterlobbyns järngrepp över folket och få in nytt blod med sunda värderingar samt realistiskt tänkande!

http://www.unvis.it/aftonbladet.se/debatt/a/e1oV19/nationalister-dra-inte-min-flagga-i-smutsen

modersvea

Annonser

10 reaktioner till “Skrämselpropaganda fortsätter genomsyra mainstream media!

 1. Hej Jenny
  Bra kommenterat. Hoppas att du inte gynnat propagandan genom att köpa aftonslaskan. Propaganda ska vara gratis men tyvärr får vi i dagsläget betala den via skatten. Vi hoppas på en förändring av detta efter valet. Bort med propaganda stödet även kallat ”presstödet”.

  Gillad av 4 personer

 2. Instämmer till fullo, skribenten är helt ute och reser.
  Jag älskar mitt Sverige i samma anda som din, som du skriver.
  Det enda som kan få Sverige tillbaka i längden är SD.
  Vår nuvarande regering gör ingenting utom att förstöra vårt avlånga land, det är bara att inse att om man vill positiv förändring så rösta rätt, SD vid valet.
  Jag får rysningar i hela kroppen, när jag tänker på vad som händer om vår nuvarande regering, i olika konstellationer vinner. Hemska tanke.

  Gillad av 3 personer

 3. Om utvecklingen i mitt älskade fosterland helt spårat ut sedan 70-talet ser jag det som min fulla rätt att protestera. Skulle jag acceptera att Sverige mals ner till en formlös sörja av folk från kulturer som inte gjort sig känd för att bygga upp fredliga välfärdssamhällen?

  Gillad av 1 person

 4. Blir glad av att läsa dina autentiska artiklar som behandlar saker som sker i verkligheten till skillnad från den lögnaktiga propaganda som förmedlas av diverse slaskpress! Tack för ännu en utmärkt artikel som jag gärna delar vidare! 🙂

  Gillad av 2 personer

 5. Efter den monomaniskt mondiala Molinskans salvelsefulla värdegrundspredikan i den globalistglamourösa madam Lindbergs Aftonblad, kan vi förmodligen enas om att hennes eklektiskt sammansatta, radikalfeministiskt emotiva och pseudovetenskapligt präglade lilla Sverigebild väsentligt skiljer sig från den allt annat än vackra verklighet vi övriga tvingas hantera.

  Den vakne medborgaren med känsla för välgrundad samhällskritik och kvalitativa plattformar inom det alternativa debattutbudet, inser utan svårighet att ifrågavarande NGO-interpret ogenerat begagnar sig av motståndarsidans retorik i inverterad form och oförfärat blandar gemensamma nationella referenser med kulturmarxistiskt tillskapade sådana i sin febrila iver att bevisa hur väl hon passar på krönet av den moraliska parnassen, samt hur ondskefullt beräknande de trångbröstade opponenterna till den förda destruktionspolitiken uppträder då de söker protestera mot den nya världsordningen.

  Mer innovativt och dynamiskt blir det inte då de politiskt korrekta, välarvoderade och sirapsdoppade taltrattarna utgjuter sin förbittring över vår nedrigt obstinata vägran att låta oss manipuleras av mainstream-mediala machinationer.
  Ett sant nöje att göra den vederhäftiga och proportionerligt sylvassa Jenny Pipers förträffliga bekantskap!
  Andreas 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s