Ungern ger svar på tal angående migrationspaketet!

Ord och inga visor som vanligt från Ungerns utrikesminister – varför förstår inte resten av EU och framförallt Sverige denna enkla devis?!

Med anledning av FN:s globala migrationspaket, deklarerade Ungerns utrikesminister Peter Szijjártó att Ungern nyligen har sett vad illegal migration innebär när horder av människor korsar landet för att nå det välmående västra Europa.
”- Händelserna har bevisat att gränsskydd är ett mycket viktigt ansvar.”

Den ungerska regeringen har inte godkänt det slutliga utkastet av migrationpaketet eftersom de ser det som ett förslag som sätter migranterna i centrum, när fokus istället bör ligga på rättigheterna för de som vill leva i fred och trygghet i sina egna hemländer.

Man vänder sig främst mot den text som fastslår att migration skall vara en grundlig mänsklig rättighet och en otvetydigt gynnsam tendens som ett exempel. Enligt Ungerns åsikt skall illegal migration inte uppmuntras. Istället är det bättre att hitta adekvata lösningar till
arbetsmarknaden och demografiska utmaningar bör vara varje lands beslut.

Peyer Szijjártó uttryckte vidare:
-” Inget land skall pressas med mottot att migration är den enda lösningen – fokus skall istället ligga på att hantera roten till problemet och hjälpa människor där hjälpen verkligen behövs. Ungerns migrationspolicy baseras på sunt förnuft och inträde i landet får enbart ske på legalt sätt. Vi skall bevara Ungern som en ungersk stat!”

Word! 💪👌👏❤

libya migrants

Annonser

5 reaktioner till “Ungern ger svar på tal angående migrationspaketet!

 1. Mycket bra gjort och sagt av Ungerns utrikesminister.
  Håller med om vart enda ord.
  Men att det skulle få någon genomslagskraft här i Sverige, är än så länge en dröm.
  Vår nuvarande regering gör allt tvärtemot sunt förnuft och med
  väldigt låg intelligensnivå i flykting frågan.
  Inom kort är det val, och jag hoppas att många har vaknat ur sin dvala och går och röstar på SD, annars står vi inför vår undergång och det ( gamla ) Sverige är bara ett minne blott.

  Gillad av 3 personer

 2. Så kloka beslutsfattare det finns. Tänk om våra makthavare bara hade ett uns av detta förstånd!!!! Nä, istället ska det vara öppet för vem som att komma🤬

  Gillad av 2 personer

 3. Man får nästan en tår i ögat när man ser, ser & hör om styrande som sätter sitt folk i första rummet. Det var länge sedan det fanns i detta land. Allt handlar numera om Identitetspolitik och den religiösa ”värdegrunden”. Hoppas på ett ”mirakel” i september.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s