Norska Fremskrittspartiet öppnar för samarbete med Sverigedemokraterna!

Christian Tybring-Gjedde och Per-Willy Amundsen i norska Fremskrittspartiet meddelar idag att de är öppna för ett samarbete med Sverigedemokraterna eftersom det finns stora likheter mellan partierna.
Tybring-Gjedde menar att det inte finns några tvivel om att bägge partierna önskar en restriktiv invandringspolitik samt att SD önskar att bevara svensk kultur och gemenskap på samma sätt som FRP önskar bevara den norska nationalstaten.

Partitoppar i Fremskrittspartiet har tidigare tagit tydligt avstånd från det högerpopulistiska och invandringskritiska partiet Sverigedemokraterna och partiledaren Siv Jensen har kallat partiets uppslutning under det svenska riksdagsvalet år 2014 för ett sjukdomstecken och samma år påpekade hon att partiet var grundat som ett rent främlingsfientligt parti. Tybring-Gjedde säger nu att det är flera likhetstecken mellan FRP och SD samt menar att partiet inte är det samma idag som då det blev grundat.
-”Alla partier har olika bakgrund. Det vi förhåller oss till är det partiet är idag. Idag är Sverigedemokraterna inte ett rasistiskt parti.”

Tidigare justitieminister Per-Willy Amundsen har också uttryckt en önskan om samarbete och bekräftar att han stödjer Tybring-Gjedde.

Helge André Njåstad, Stortingsrepresentant för FRP, säger emellertid att ett samarbete med Sverigedemokraterna inte är aktuellt för tillfället.

Intressant att till och med politiker från andra länder bekräftar att SD inte är ett rasistiskt parti. Polletten har trillat ned hos alla utom hos det politiska och mediala etablissemanget i Sverige – pinsamt!

Några punkter som utmärker landet Sverige och dess styre:

*Utestänger och mobbar ett av folket demokratiskt invalt parti.

*Bjuder in samtliga partiledare i riksdagen utom Sverigedemokraternas ledare till Nobelfesten.

*Låter ett litet extremistparti diktera villkoren för hur landet skall styras.

*Vurmar för återvändande IS-krigare som trots att de mördat, lemlästat och våldtagit tusentals människor, får terapi, bostad, körkort, studier/arbete och bidrag.

*Välkomnar radikal islam och hederskultur, men låtsas inför valet ha gjort en helomvändning.

*Tar öppet parti för Palestina i Gaza-konflikten samt låter skattepengar gå till att finansiera terrororganisationer.

*Välkomnar kvinnoförtryck i form av hijab/heltäckande klädsel och är knäpptysta när kvinnor i Iran fängslas i kampen mot slöjan.

*Säger sig ha lagar mot barnäktenskap, men ger ändå ut informationsbroschyrer till de som är gifta med barn istället för att agera.

*Skuldbelägger våldtäktsoffren och stöttar förövarna som mestadels går fria.

*Låter grovt kriminella icke svenska medborgare få stanna i landet.

*Försöker få ned gängkriminaliteten med hjälp av poliser som bjuder på korv med bröd samt delar ut armband till unga kvinnor för att avstyra våldtäkter.

*Påstår att vi inte har några no-go-zoner trots att flera rapporter visar just detta och blåljuspersonal vägrar åka in i områdena.

*Normaliserar våld mot blåljuspersonal eftersom det är inhumant att ta i med hårdhandskarna mot både ungdomarna och deras vårdnadshavare.

*Låter illegala migranter få fri vård och skolgång samt underlåter att utvisa dem direkt från landet efter att dem fått avslag.

*Låter 9000 afghanska män utan skyddsskäl, där majoriteten ljuger om sin ålder, få stanna i Sverige och nu fylls det på med ytterligare några tusen.

*Hänger ut människor med avvikande åsikter och urvattnar ordet rasist.

*Försöker inbilla svenska folket att det är ”nazisterna” i Nordiska motståndsrörelsen som är det stora hotet fast det är fastställt i en ny rapport att landet är översvämmat av islamistiska extremister.

*Tycker att muslimska böneutrop är en naturlig del av samhället.

*Stänger ned våldtäktskliniker till förmån för vård och stöd till traumatiserade nyanlända.

*Lyfter inte ett finger för att ta tag i haveriet med den psykiatriska vården trots varningssiffror om unga som mår dåligt och tar sina liv.

*Alla ska ha rätt till tolk oavsett om man bott mer än 15 år i landet.

*Tillåter inte alla partier att deltaga i Pride-galan trots att en av partiledarna är homosexuell – anledningen är att de har fel värdegrund.

Nu orkar jag inte skriva mer, men listan kan göras minst dubbelt så lång! Det är bara vi själva som man krossa vänsterstyret genom att fortsätta att stå upp för vår åsikt!

#krossaåsiktskorridoren

FRP

Annonser

En reaktion till “Norska Fremskrittspartiet öppnar för samarbete med Sverigedemokraterna!

  1. Alla sunda länder lever inte efter ”Värdegrunden” som är religiös i detta land.. Där styr man länderna med lag & ordning. Härligt med sunt förnuft för omväxlings skull.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s