Oro bland föräldrar i bostadsområden på Nordsjälland efter gruppvåldtäkter på minderåriga flickor!

Polisen på Nordsjälland utreder just nu en rad påstådda gruppvåldtäkter och våldtäktsförsök på minderåriga flickor i områdena Nivå, Kokkedal och Hørsholm. Förövarna misstänks vara minderåriga pojkar som inte har danskt ursprung. Oroliga föräldrar i bostadsområdena håller numera ett vakande öga över sina barn.

En av de misstänkta våldtäktsmännen är en 15-årig pojke som tillsammans med en kamrat anklagas för att ha gruppvåldtagit en 14-årig flicka i hennes hem i Kokkedal. Vid häktningsförhandlingarna i Helsingör förra veckan, misstänks han även för tre nya våldtäkter och våldtäktsförsök mot samma flicka. Utöver detta står pojken även anklagad för en gruppvåldtäkt mot en annan 14-årig flicka i april i år samt för att tillsammans med en kamrat ha försökt tilltvinga sig oralsex från en tredje flicka i en källare i december förra året. Samma dag ska han även ha tvingat ned en fjärde flicka i källaren och tilltvingat sig samlag medans flickan grät.

Sammantaget är det fem pojkar med annan etnisk bakgrund än dansk och i åldrarna 15-16 år som sitter häktade fram till den 26 juli på grund av våldtäkt, gruppvåldtäkt och försök till våldtäkt i Kookedal.

Offren ska vara fem unga flickor i åldrarna 13-16 år.

Mångkulturen för med sig både det ena och det andra och det är inte bara vi i Sverige som drabbas av sexuella övergrepp från män och pojkar som inte kan behärska sig när de kommer till vårt fria samhälle, där kvinnorna inte täcker sig i tält.

I Danmark har man som bekant infört en lag mot religiös klädsel på allmän plats som snart ska börja gälla – i Sverige välkomnar vi istället dessa kvinnoförtryckande plagg. Den som tar över statsministerposten har en prekär uppgift framför sig – sätta ned foten en gång för alla och visa att vi i Sverige inte tolererar varken kvinnoförtryck eller våldtäkter och lagstifta därefter, alternativt lagstifta om att alla kvinnor i Sverige ska klä sig enligt sharia. Alternativ två slår två flugor i en smäll – dels slipper man sätta sig upp mot den pågående islamiseringen av landet – inklusive stöta sig med Muslimska brödraskapet och dels behöver kvinnor inte längre bli våldtagna eftersom de inte längre klär sig som ”horor”.

https://www.b.dk/…/gruppevoldtaegter-af-mindreaarige-piger-…

https://ekstrabladet.dk/…/ny-sigtelse-i-sag-om-grup…/7217201

Kokke.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s