Annie Lööf är en livsfarlig cocktail och Heberlein släpper våldtäktsbok samtidigt som media är knäpptysta!

Efter att Annie Lööf hållit sitt tal i Almedalen har mainstreammedia gått i spinn och hyllningskören tar aldrig slut: ”Veckans bästa tal”, ”Ingen ska få skrämma oss till tystnad”, ”Annie Lööf röt till mot NMR under talet”. Kan vi ha detta i åtanke när Sverigedemokraterna blir utbuade av vänstern i framtiden – eller är det ok då enligt media och retorikexpert Eksvärd eftersom SD är ”rasister” och förtjänar att inte få komma till tals även fast de är ett demokratiskt invalt parti?!

Annie Lööf började sitt tal med att gå till attack mot ”hatarna”, alla ”antisemiter, rasister, islamister och råbarkade nazister”. Jag antar att hon sorterar in mig som en av dessa epiteten eftersom det är en avgrundsdjup skillnad mellan vad hon förespråkar och vad jag vill göra för Sverige. Återigen slås jag av hur hon och många med henne bara slår ifrån sig istället för att ta debatten! När hon och Löfvén samt många av de andra i sjuklövern helt sonika stämplar en stor del av landets befolkning som hatare, rasister och nazister bara för att vi tycker annorlunda gräver dem indirekt sin egen grav, där man istället för att gå till botten med problemet låtsas som att det inte existerar. Hon göder indirekt hatet och missnöjet hos folket, vilket får till följd att polariseringen ökar ännu mer.

Centern lovade tidigare idag nya reformer som ska snabbintegrera nyanlända genom ett ”integrationsår” – en satsning som kommer kosta skattebetalarna 2,6 miljarder kronor. Förslaget välkomnas av Lööfs nya buddy Löfvén och lägger vi på S förslag om att satsa flera miljarder på att rusta upp förorterna och flera andra verkningslösa lösningar för att stoppa gängkriminaliteten så blir det en saftig nota för oss arbetare om S och C får förtroendet att styra landet efter valet.

Att Bilderberggruppen vill se Annie Lööf som statsminister i Sverige är för mig ofattbart – hon är en livsfarlig cocktail utan rim och reson, men jag gissar på att de vill ha en nickedocka som de kan styra efter sin egen agenda.

Jag minns den tiden när Centern var ett klassiskt jordbruksparti som satsade på att driva böndernas frågor och bevara landsbygden – numera är de bara ett vettlöst parti som vill driva på islamiseringen av Sverige och genom öppna gränser ta emot all världens ekonomiska migranter och jihadister. 9000 afghanska män utan skyddsskäl var bara början för Annie Lööf… Efter fyra år med extremisterna i Miljöpartiet är det sista Sverige behöver fyra år till med shariapartiet Centern!

Dagens viktigaste händelse i Almedalen var att Ann Heberlein släppte sin våldtäktsbok där hon kartlagt sambanden mellan invandrare och sexualbrotten, men inte ett ljud om detta i vanlig media! Det är för övrigt rätt absurt att vi det senaste årtiondet har haft först en borgerlig och sedan en rödgrön regering, där båda blocken vägrat att beställa en ny BRÅ-undersökning av rädsla för att skåda sanningen i vitögat. Istället för att ta tjuren vid hornen har man låtit flickor och kvinnor skändas i en aldrig sinande våldtäktsspiral – allt för att inte tappa ansiktet! Makten och prestigen framför allt! Tragiskt när privatpersoner ska behöva göra jobbet – en eloge till den duktiga Heberlein som på allvar kämpar för det täcka könet!

 

 

Annonser

5 reaktioner till “Annie Lööf är en livsfarlig cocktail och Heberlein släpper våldtäktsbok samtidigt som media är knäpptysta!

  1. Jag kan bara hålla med dig Jenny. Jag klarar helt enkelt inte av Annie Lööf. Jag sörjer det gamla centerpartiet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s