Kort nyhetsspaning om Durmaz-gate, EU:s migrationspolitik, nya drunkningsoffer på Medelhavet samt världens första eko-vänliga jihadiströrelse

Grattis till svenska fotbollslandslaget som tagit sig till kvartsfinal!

Jag vill samtidigt passa på att gratulera svenska folket till att inte vara rasistiska – undersökningen efter Durmaz-gate har nämligen visat att det troligen var ett nätverk av botar som låg bakom den så kallade rasistiska ”hatstormen” mot fotbollsspelaren Jimmy Durmaz. Enligt Per Ödling, professor i bredbandskommunikation vid Lunds universitet, handlar det om automatiserade nätrobotar, där ett botnät gått in och hatat samt sedan raderat sina inlägg. Enligt Ödling förstår inte tidningarna vilken kraft som ”botnäten” kan ha.

Då väntar vi bara på att mainstream media ska göra avbön – hallå?! Nej, just det – tystnaden är talande! Precis som våra svenska politiker, gillar inte svenska journalister att medge att de hade fel!

http://www.friatider.se/professor-botar-l-g-bakom-hatstorme…
—————————-

Från EU rapporteras det nu om att man äntligen nått samsyn på migrationspolitiken i Europa och som jag skrev om i morse deklarerade Merkel och Seehofer att Tyskland nu kommer att börja avvisa människor vid den tyska gränsen samt skicka tillbaka dem till det land där de först registrerades. Summan av kardemumman efter det gemensamma EU-mötet är att man vill minska drastiskt på migrationen till kontinenten, men hur det ska gå till är mer oklart – särskilt eftersom allt ska vara på ”frivillig basis”.

Förslaget om att upprätta asylcenter utanför Europa möts av kritik eftersom inget utomeuropeiskt land i MENA har sagt sig vara villig att bistå Europa med detta. Österrikes förbundskansler Sebastian Kurz menar att sådana plattformar bara kommer att trigga migrationen ännu mer och uppmuntra människor att ta sig till dessa asylcenter för att där ansöka om asyl i Europa.

https://www.welt.de/…/Migration-Europa-will-zur-Festung-wer…
—————————

Samtidigt rapporteras det att det bara de senaste tre dagarna drunknat över 200 migranter i Medelhavet, vilket gör att den totala siffran för i år redan överstiger 1000 drunkningsoffer. Det är det fjärde året i rad som dödssiffran överstiger 1000 personer.

Det är därför förvånansvärt att länder som Spanien och Frankrike samt så klart Sverige, fortsätter att trycka på att vi ska fortsätta med den ”humana” migrationspolitiken, för den är de facto inte human på något sätt – däremot extremt dödlig! När ska samtliga Europas ledare följa Visegradsländerna samt Österrike och Italien genom att börja tänka med huvudet istället för hjärtat?! Att hjälpa människor i deras närområdet är det mest humana vi kan göra just nu!

https://www.theguardian.com/…/mediterranean-migrants-drown-…
————————–

Slutligen noterar jag att det somaliska terroristnätverket Al Shabaab kan titulera sig världens första eko-vänliga jihadiströrelse, efter att en regional ledare vid namn Mohammed Abu Abdullah, i en tv-sändning sagt att plastpåsar är ett ”allvarligt” hot mot både människor och boskap samt det avfall de förorsakar är dåligt för miljön. Han förbjöd även skogsavverkning av sällsynta träd.

Kanske någon som Fridolin kan ta hit till Sverige så att han kan göra sällskap med alla andra extremister som regeringen släppt in. Här erbjuds han terapi, bostad, körkort, studier och bidrag. I sinom tid kan han säkert göra karriär som politiker i Centern eller Miljöpartiet som båda har erfarenhet av shariavänliga partiföreträdare.

https://www.independent.co.uk/…/al-shabaab-somalia-ban-sing…

nyheter

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s