Ytterligare en död och en skadad efter skottlossning i Malmö – meanwhile in Almedalen…!

I Almedalen lovar politikerna vitt och brett att man ska göra allt som står i deras makt för att komma tillrätta med den skenande kriminaliteten – däribland dödsskjutningarna och man tävlar med varandra om vem som ska anställa flest antal poliser någon gång i framtiden.

Varsågoda herr Löfvén och herr Johansson – här får ni ett purfärskt case serverat! Något ni tänker ta tag i, eller ska ni sticka huvudet i sanden fram till valet och hoppas på att ohyran tar död på sig själva utan att någon oskyldig medborgare råkar komma emellan?

Alliansen då – vad säger ni? Det är NU vi behöver insatser och inte om några år! Hur många fler ska behöver sätta livet till och hur mycket skattepengar och vårdresurser ska vi lägga ner på det här?!

Anarkin knackar på dörren, men politikerna har ”firmafest” på Gotland – klackarna i taket och att synas i rätt sammanhang är betydligt viktigare!

Pengar till Somalia och körkort till ensamkommande är annat som vi glatt sprätter iväg pengarna på! Det finns tydligen pengar att ta av – men bara till ”rätt” saker! Fuck polisen, fuck sjuksköterskorna men mest av allt – fuck SD!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/XwALQr/en-dod-och-en-skadad-i-ny-skottlossning-i-malmo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s