Sverige ställer upp för EU och tar sig an ännu fler migranter och en röst på M innebär numera en röst på S!

Redan igår kände jag att tillfället håller på att glida oss ur händerna och idag befästs den känslan efter att ha scannat igenom morgonnyheterna.

Igår kväll var EU-ledarna i Bryssel långt från överens om den fortsatta migrationspolitiken i Europa, vilket bland annat berodde på att Visegradsländerna och Italien satte sig på tvären. Efter en hel natts manglande meddelade dock EU-toppmötets ordförande Donald Tusk tidigt i morse att man nu kommit fram till en överenskommelse om migrationen och som förväntat var det ingen som lyssnade på Libyen-expertens råd som jag skrev om häromdagen, utan istället ska nya asylcenter inrättas i Europa på frivillig basis.

Frankrike och Italien har skissat på ett gemensamt förslag om att inrätta övervakade asylcenter på olika håll i Europa och att EU-länder sedan på frivillig basis ska ta emot de personer som bedöms ha asylskäl. Upp mot tio länder ska ha sagt att de är beredda till detta och självklart är Sverige med i den gruppen!

För Ungern, Tjeckien, Slovakien och Polen var det viktigt att allt ska vara frivilligt. De ville inte ha någon tvingande omfördelning. Tysklands förbundskansler Angela Merkel däremot, ville att alla 28 EU-länderna ska vara med och ta emot flyktingarna.

Således vinst för alla länder med starka ledare som sätter folkets väl och ve främst samt förlust för resten som blir uppsamlingscenter för all världens migranter – gissa vilket lag som Sverige tillhör?! Ett stort rungande grattis till nästa generation i Sverige – nu vet ni vad som väntar!

Den danska politikern Lars Løkke Rasmussen (V) sammanfattade det hela rätt så bra innan han reste till mötet i Bryssel:
-”Det kommer att vara en permanent press på Europa i generationer framåt och gräset kommer alltid att vara grönare här på vår sida.”

Samtidigt som EU:s menlösa besked om migrationsuppgörelsen som är vatten värd presenteras, så kommer det raka besked från Ulf Kristersson i Moderaterna, som nu deklarerar att hans parti ämnar göra upp om migrationspolitiken med Socialdemokraterna – god natt Sverige!

Kristersson vill alltså sluta en blocköverskridande, långsiktig migrationsöverenskommelse med Socialdemokraterna och han vill att arbetet inleds före valet.
”Det är nog svårt men kan inte vara omöjligt. Men vi ska inte göra detta för att det är enkelt, eller bra för ett enskilt parti, utan för att det är viktigt för Sverige”.

I Kristerssons värld är alltså det viktigaste för Sverige att utesluta landets i princip största parti från inflytande, istället för att skåda sanningen i vitögat och göra det som krävs för att rädda Sverige medans det fortfarande finns möjlighet. Då är det utmärkt att han går till val tillsammans med Lööfs Centern som är för öppna gränser – det borde bli en lätt förhandling! Vi välkomnar helt sonika hela världens fattiga befolkning till Sverige och serverar dem allt och lite till på silverfat utan att kräva någon form av motprestation samt placerar dem i ghetton och hoppas integrationen följer med på köpet – men vänta nu, det är precis vad vi har gjort det senaste årtiondet?! Grattis alla skattebetalare – det är bara att kavla upp ärmarna och jobba på!

En röst på M:s migrationspoltik är således en röst på S – kom ihåg det i september och det finns ingen ångerrätt!

För övrigt har rapporten som presenterades igår om hur radikal islam växer sig allt starkare i Sverige, även blivit en internationell nyhet och man kan bland annat läsa i norska Aftenposten att antalet radikala muslimer i Sverige växer, vilket medför en ökad rekrytering till terrorgrupper. Radikala hatpredikanter skrämmer folk till lydnad, moralpoliser övervakar kvinnor och barn hindras från att leka med barn som inte är muslimer.

Där har vi en del av kärnproblemet i Sverige av idag och frågan vi bör ställa oss är hur många fler radikala islamister som Sverige ska föda upp om Kristersson och Löfvén tillåts styra Sverige i fyra år till med sin oansvariga migrationspolitik?!

https://www.msn.com/…/m-vi-kan-forma-migrations…/ar-AAzj5wr…

https://www.hbl.fi/…/eu-toppmotet-asylcenter-inrattas-i-eu…/

https://www.aftenposten.no/…/Ny-studie-Radikal-islam-styrke…

 

 

10 reaktioner till “Sverige ställer upp för EU och tar sig an ännu fler migranter och en röst på M innebär numera en röst på S!

 1. Jag gillar inte det du skriver Jenny, av en enda anledning; det är alltför nära sanningen. Du påminner mig i den alltför mycket!

  Gillad av 2 personer

 2. Jag blir rädd när jag läser hur fruktansvärt verklighetsfrånvända politikerna är. Vi KAN INTE ta hand om alla de som vill ha en bättre framtid. Vi i Sverige har fått bygga upp vårt land och det kanske dessa människor också skulle prova, istället för att sätta alla dessa barn till världen. Tycker synd om kommande generationer som ska växa upp här.🤬

  Gillad av 1 person

 3. Jag ryser när jag läser vad du skriver Jenny. Jag bävar inför vad som komma skall. Och de flesta människor har ingen aning om vad som sker. Den svenska aningslösheten är monumental.

  Gillad av 2 personer

 4. Jag känner inte en person som vill ha denna politik. Varför backar dom partier som har fört denna destruktiva politik? Kristersson verkar obildbar.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s