Har Durmaz-gate iscensatts av vänsterlobbyn för att skapa opinion inför valet?

Noterar att Bilan Osman, medarbetare på Expo, skrivit en krönika i SvD som publiceras nu ikväll. Man kan fråga sig om SvD inte har någon som korrekturläser materialet innan det publiceras – bedrövligt!

I denna text ikläs återigen invandrarna i offerkoftor och hon kan inte nog påpeka hur vi exkluderar vissa människor från att vara en del av samhället. Rasismen kommer alltid att drabba icke-vita och tar ingen hänsyn till födelseorter eller landslagströjor. Det är dock intressant att hon drar upp de rasbiologiska instituten på 40-talet, men glömmer att informera vilket parti det var som stod bakom dessa! Däremot är hon mycket tydlig med att idag är det radikalnationalistiska partier som dominerar.

”Det finns en svensk kontinuitet i sättet minoriteter betraktas. I generationer har grupper exkluderas, i förmån för det homogena Sverige. På 30- och 40 talen: Samer och romer som pekades ut som odugliga. Världens första rasbiologiska institut som inrättades i Uppsala. Nationella projekt i syfte att bekämpa ”den förmenta försämringen av folkmaterialet”. I dag: Radikalnationalistiska partier som dominerar den politiska opinionen.”

It’s ok when we do it – verkar vara en vanlig tes hos vänsterlobbyn eller så kan man alltid släta över det med att ”det var så länge sedan och Socialdemokraterna, Centern och Vänsterpartiet har faktiskt gjort upp med sin historia”.

Åter till Durmaz. Han gjorde en tabbe och några personer skrev rasistiska tillmälen på sociala medier, vilket så klart är helt oacceptabelt. Många visade då sitt stöd för Durmaz och det är precis så det ska vara. Sedan började allt gå överstyr och många, bland annat Löfvén och Lööf, har i olika uttalanden försökt utnyttja händelsen genom att vinna politiska poäng. Det hela har nu också tagit en ny vändning efter att många börjat ifrågasätta om det verkligen var så många rasistiska kommentarer som media vill få det till. En medarbetare på Sveriges Radio säger sig inte alls ha sett särskilt många rasistiska meddelanden trots att hon följde händelserna när det drog igång och från många håll väcks nu frågan om det varit troll i farten – det vill säga trollkonton från vänstersidan som iscensatt detta för att skapa opinion. Om så är fallet är det verkligen ett riktigt bottennapp! Att den här valrörelsen skulle bli den smutsigaste i mannaminne har vi vetat länge, men att människor skulle falla så lågt att man gör något sådant här är verkligen illa.

Vi får se vad det mynnar ut i. Det viktigaste just nu är att vi svenskar står enade mot både rasism och vänsterextremism!

https://www.svd.se/svenskhet-kommer-alltid-vara-villkorad-f…

Durmaz

 

En reaktion till “Har Durmaz-gate iscensatts av vänsterlobbyn för att skapa opinion inför valet?

  1. Rasbiologiska institutet fanns inte bara på 40-talet, det drevs av Sossarna ända till 1958. (S) var på den tiden nära en exakt kopia av tyska Nationalsocialisterna, förkortat Nazisterna. Idag har de så kallade ”antirasisterna” intagit den plats som Nazisterna en gång ockuperade i samhället. Institutet hade till uppgift att bekämpa ”den förmenta försämringen av folkmaterialet”. Precis som artikeln säger. Journalister skrev ofta på den tiden om faran med dessa ”svartmuskiga utländska smutsiga element”, och precis i det ordvalet. Jag var med på den tiden, jag läste detta personligen. Det är precis samma grupper i dagens Sverige sam talar om precis samma saker, men med andra ordval. Alla som inte ansluter sig till deras ideologi av vänster socialism är just ovälkomna i det svenska samhället.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s