Sveriges Kristna Råd – en samling hycklare som borde skämmas!

Nu är det dags IGEN! För vilken gång i ordningen? Ingen orkar längre hålla räkningen på dessa patetiska uppror för en mer human migrationspolitik, men Aftonbladet publicerar dem alla med glädje.

Idag är det hycklarna i ”Sveriges kristna råd” som skriver en debattartikel med en uppmaning om att våra folkvalda måste stå upp för mänskliga rättigheter.

”Kristen tro säger att vi har ansvar för varandra över hela världen och alla människor ska bemötas med respekt och värdighet, oavsett religion eller ursprung. Därför är det självklart att möta och stödja människor på flykt.
Vi ser ett stort engagemang för att tillsammans bygga ett samhälle där medmänsklighet och humanitära värderingar är ledstjärnor.
Men vi ser också hur polarisering och främlingsfientlighet får en allt större plats i vårt samhälle och detta måste motverkas.
SKR kräver därför att våra folkvalda arbetar för att Sverige återigen ska ligga i framkant när det gäller humanitet och respekt för alla människors lika värde. Vi uppmanar våra folkvalda, samtliga partier och kandidater i årets val att:
*Arbeta för att återinföra rätten till familjeåterförening för samtliga skyddsbehövande
*Verka för en återgång till den ordinarie utlänningslagens bestämmelser
*Stå upp för mänskliga rättigheter och bidra till ett gott
offentligt samtal.”

Jag mår illa av tanken på att lobbygrupper, uppbackade av svensk media, hela tiden pressar fram politiska beslut av regeringen – nu senast amnestin för de 9000 afghanerna utan skyddsskäl, där man utöver detta kräver att ytterligare personer som inte har asylskäl ska få uppehållstillstånd och så nu detta från det ”kristna rådet”. Om det hade varit deras eget råd som skulle stå för notan så hade jag inte haft några invändningar, men nu är det vi, de svenska skattebetalarna, som ska betala hela kalaset om och om igen!

Sveriges kristna råd låg för övrigt också bakom ”Julupproret” som förpestade tillvaron för många Julottebesökare (däribland mig själv) för två år sedan och de har under flera år deltagit i möten med det Muslimska Brödraskapet tillsammans med Stefan Löfvén samt S-märkta organisationen Tro och Solidaritet.

Det finns ingen trovärdighet överhuvudtaget för dessa lögnare i prästutstyrsel och jag är så glad att jag gick ur Svenska Kyrkan förra året! De skriver fint om respekt för alla människors lika värde oavsett religion – det är tämligen intressant ur den aspekten att islam inte respekterar någon annan religion! Det är förbjudet att bygga kristna kyrkor i många muslimska länder, att predika kristendom i dessa länder straffas med döden och i Egypten och många andra länder förföljs samt mördas kristna regelbundet, men då är det tyst från deras håll! När stod Antje Jackelén upp för de kristna minoriteterna världen över senast? Däremot vurmar hon och hennes gelikar för islam och låter islamiseringen av Sverige fortgå utan förbehåll!

Människor på flykt och familjeåterförening är ett återkommande ord i texten, det verkar dock ha gått detta kristna råd förbi att majoriteten av de migranter som kommer till Sverige inte är riktiga flyktingar i ordets bemärkelse som flyr från krig och katastrofer, utan ekonomiska migranter utan skyddsskäl som tröttnat på att leva i fattigdom och tar chansen när Sverige sträcker ut en hand. Dessutom är dessa ensamkommande inte särskilt ensamma, för så fort uppehållstillståndet är klart ringer man hit resten av familjen och hela tjocka släkten. Anhöriginvandringen kostar oss ofantliga summor varje år och det går inte längre! Vi har brist på bostäder och resurser, skolbrist, lärarbrist, vårdpersonalbrist, polisbrist! Självklart måste det ske ett stopp!

De skriver också att de dagligen ser hur familjer slits isär – det finns väldigt många svenska familjer som också slits isär! Har de någon aning om hur många barn som LVU-placeras mot familjens och barnets egen vilja varje år? Det är ett otroligt myndighetsöversitteri i det här landet och ingen bryr sig om den lilla människan som blir lidande. När såg man senast kyrkan skriva en debattartikel där man står upp för alla svenska familjer som lever på minimum eller alla hemlösa som tvingas bo på gatan?!

Sverige är inte det enda landet i världen som kristna rådet verkar tro – det går utmärkt för asylsökande att söka asyl i första bästa säkra land så snälla sluta med era floskler! Svenska folket har tröttnat – har ni sett gårdagens väljarundersökning där SD är största parti? SD, partiet som ni hatar och deras partiledare som ni ständigt utesluter från stora kristna evenemang i kyrkan där övriga partiledare deltager och ni pratar om humanitära värderingar och att visa respekt för alla oavsett ursprung?! Tillåt mig skratta! Ni borde skämmas hela bunten! Hur vore det om ni skulle hålla er till de saker som svenska kyrkan faktiskt ska fokusera på istället för att lägga er i politiken?!

https://www.aftonbladet.se/a/wEQP0M
https://www.juluppropet.se/
https://www.expressen.se/…/s-lovar-att-samarbeta-med-sveri…/

SKR.jpg

Annonser

6 reaktioner till “Sveriges Kristna Råd – en samling hycklare som borde skämmas!

  1. Jag blir bara så trött och less. Gick ur Svenska kyrkan när KG Hammar blev ärkebiskop. För övrigt, hur hinner du med att skriva Jenny Piper?

    Gillad av 1 person

  2. Så vi (svenska folket), ska alltså tvingas/hjärntvättas att tycka om en religion (?) som vill döda oss!?
    Är dom komplett galna inom 7-klövern?
    Emigrera medan. tid är!

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s