I Sverige vet alla vad som måste göras – utom majoriteten av politikerna!

Ibland känner man att man är nere på botten och allt är som ett enda stort vakuum. Har ni sett filmen Måndag hela veckan så vet ni precis vad jag menar – samma sekvens spelas upp om och om igen, men hur man än gör så kommer man inte vidare till steg två.

Jag får meddelanden från människor i tid och otid om deras upplevelser i det nya Sverige, med den gemensamma nämnaren att allt är käpprätt åt helvete!

Det handlar om pensionärer som inte har råd att handla mat eller mediciner, om människor med behov av assistans som inte får den hjälp de har rätt till, bostäder som inte räcker till för alla unga som vill flytta hemifrån, rädslan som många kvinnor känner för att råka ut för våldtäkter och sexuella ofredanden samt risken att hamna mitt i en skottlossning, oron för att inte få den hjälp man behöver när man söker akut vård för att vårdpersonalen istället måste prioritera skottskadade kriminella, för stora klasser i skolan i kombination med lärarbrist, migranter som kommer hit och kräver saker men som själva inte vill bidraga tillbaka till samhället – inte ens språket är man intresserad av att lära sig etc. Den röda tråden är att vårt gamla Sverige inte finns mer, det har fått ge vika för ett nytt egoistiskt samhälle där svenska folket sätts i andra rummet.

Många vittnar om hur det numera känns som om man är turist i sitt eget land och problemen hopar sig från norr till söder – senast idag kom rapporter om att det i Nyköping håller på att bildas ett samhälle i samhället, där 2-åringar bär hijab.

Oavsett hur många rapporter som når våra öron om parallella samhällen, kvinnoförtryck, sharialagar, barnäktenskap, kvinnlig könsstympning, barn i slöja och/eller heltäckande kläder, radikala extremister, muslimska brödraskapet som nästlat sig in i regeringen, människor som ljuger om sin ålder och ändå får stanna, grovt kriminella individer som får stanna i Sverige trots att de inte är svenska medborgare, koranskolor som tar överhanden framför vanliga studier med mera, så kommer vi ändå inte vidare till steg 2 där man erkänner problemen samt tillsätter lämpliga åtgärder för att komma tillrätta med problemen – istället står vi kvar och stampar på samma ställe månad efter månad. Dessutom kostar det samhället ofantliga summor!

Problemet är egentligen inte invandrarna i sig utan politikerna. De invandrare som har bott i Sverige under en längre tid har också fått nog och känner precis som många svenskar att måttet är rågat och att det nu är dags att sätta ned foten och säga stopp, men ändå händer inte ett jota förutom nya menlösa utredningar som bara slösar bort tid och resurser.

Jag är övertygad om att det faktiskt inte finns något som kan få våra enfaldiga politiker att sansa sig – inte ens om en IS-anhängare skulle kliva in i Rosenbad och hota med att spränga hela bygget! Politikerna har helt snöat in sig på en enda sak – nämligen att hindra Sverigedemokraterna från att komma till makten och inget pris är för högt. Enligt den nya lagen som träder i kraft den 1 september som jag skrivit om tidigare idag, så har partigränserna plötsligt suddats ut och de partier som tidigare var fiender är numera allierade i syfte att stänga ute SD från inflytande. Demokratiska val är numera bara fina ord på pappret – i verkligheten betyder de ingenting. Det är både obehagligt och skrämmande att våra politiker så öppet struntar i vad svenska folket vill – det viktigaste i deras värld är vad de själva vill och då får vi andra rätta oss efter det och våra barn kommer att få ta konsekvenserna av deras odemokratiska och motbjudande agerande!

Jag är realist – jag tror det är omöjligt att SD kommer att få minst 50% av rösterna i valet och således kommer övriga partier att tillämpa den nya regeln och köra över svenska folket igen! Alltför stor del av den svenska befolkningen köper politikernas valfläsk i kombination med statsstyrd medias propaganda och vem kan väcka ett indoktrinerat samt ointresserat folk i tid?!

Därav denna botten är nådd-känsla. Vad finns det kvar att göra? David mot Goliat i all ära, men till slut inser man sina begränsningar. Vad kan en liten del av folket göra mot den politiska adeln med alla mediahus i ryggen? Jag tror tyvärr att det måste hända något riktigt allvarligt innan den sovande massan vaknar till liv, men då kan det redan vara för sent!

botten är nådd

Annonser

7 reaktioner till “I Sverige vet alla vad som måste göras – utom majoriteten av politikerna!

 1. Fruktansvärt skrämmande läsning att de styrande med all sannolikhet kommer köra över det svenska folket än en gång 🤬 vad kan man göra mer än rösta rätt???

  Gillad av 1 person

  1. Fick denna uppmuntrande kommentar från vän på VK – inger lite hopp trots allt.

   ”Botten är inte nådd förrän man har nått Fonus. Det är två lagar vi förfäras över. EU’s med upphovsrättstillägget och det med att lagstiftning kan ligga i budgeten. Och givetvis se vart det barkar dag för dag med en vansinnig politik. Men det dröjer inte länge förrän det poppar upp kommersiellt drivna alternativa media utom EU. och det finns metoder för att komma ut på nätet även om de skulle bygga en ”Svensk Greate Firewall” som i Kina. Jag har själv suttit där och kollat på Youtube.

   Budget/lagstiftningen är det andra dystra beskedet, men det handlar om vems budget som röstas igenom. Och där kan SD spela roll även om de inte får egen majoritet. De kan nämligen som i förras valet bli blockerande. I kolerafallet blir det då en ny DÖ. Det är väl det som kanske kan bromsa förfallet lite. Man får iaf hoppas.

   Hur det än går kommer det till slut bli ett rent kaos bland befolkningen och då kommer SD att växa och kanske till nästa val igen få egen majoritet. Det kan t.o.m. bli så att så pass många lämnar S och M att ett nyval kan utkrävas långt innan dess. Så det gäller att stödja SD och vara deras valarbetare så långt man orkar. För det är enda chansen att rädda landet.

   Vi Svenskar är ett tåligt folk, vi står ut med mycket, men förr eller senare får vi nog. Symptomen är att man vill ge upp, man känner sig vilsen, hopplösheten tar över. Men nästa fas blir att man enas och arbetar mer organiserat, skapar en vi-känsla, ger varandra stöd och stödjer det parti som är vår räddningsplanka. Att jobba tillsammans mot ett uttalat mål aktivt ger oss tillbaka vår identitet och ger oss styrka. Vi får inte bara hamna i det ”konstaterande” tillstånd som vi är i nu.

   Efter valet vet vi hur landet ligger och vi vet hur internet ser ut, vi vet hur vi kan hitta nya vägar.
   Vi fixar detta, hur de än försöker ska de inte kunna stoppa oss.”

   Gilla

 2. På pricken korrekt analys…skrämmande och helt ofattbar utveckling..orkestrerad av media och 7-klöverpolitiker under många år….vaknar inte svensken nu…kan det vara för sent..

  Gillad av 1 person

 3. Det måste snart till en rejäl förändring, för jag står snart inte ut längre, jag är så trött på att se hur Sverige håller på att gå under och behöva lyssna på alla lögner från politiker, massmedia och hjärntvättade pk-människor!
  Tack för att du skriver, det värmer och kämpa på!
  Vill även önska dig och alla sverigevänner en glad midsommar.
  Vänliga hälsningar Tobbe L

  Gillad av 1 person

 4. Tack Jenny. Du skriver bra och läsvärt. Du ger uttryck för vad många känner i dagens Sverige men inte vågar visa. Propagandan mot SD är massiv från nästan samtliga media och inte minst från regeringens stora propagandamegafon SVT.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s