DÖ 2.0 är att vänta och Ungerns utrikesminister ger FN svar på tal!

Jag har tidigare skrivit om den stora risken att människor köper grisen i säcken vid årets val och det blir ännu tydligare nu när Sverigedemokraternas framgångar i väljaropinionen börjar göra motståndarna så desperata att de är villiga att kasta sig i första bästa famn – kosta vad det kosta vill – bara man får behålla makten!

Enligt en ny undersökning från Ipsos får SD i Stockholm ett fördubblat stöd jämfört med det senaste valresultatet, men inget av blocken ser ut att få majoritet

Hos Centern och Vänsterpartiet vill man inte ha Sverigedemokraterna som vågmästare och öppnar därför nu för uppgörelser över blockgränsen.
”- Jag hoppas att SD blir så små som möjligt. Men om det här blir valresultatet får vi göra upp över blockgränsen i stora, viktiga, långsiktiga frågor. Att SD skulle få inflytande över politiken tycker jag vore förödande.”

Även Socialdemokraterna har drabbats av hybris och meddelar idag att man nu ska byta strategi för att bekämpa Sverigedemokraterna och i hopp om att bromsa partiet ska man informera det svenska folket om ”faran” med att rösta på SD.

Mainstream media har länge varit på dekis och nu är det mer tydligt än någonsin att de greppar efter halmstrån och jag tror inte att något annat parti genom Sveriges historia har varit så punktmarkerat som SD är nu. Det fina i kråksången för övriga partier är att de så klart glider fram smärtfritt under radarn.

Tidigare har både Ulf Kristersson (M) och Stefan Löfvén (S) även öppnat upp för ett samarbete efter valet.

Det svenska folket således har att vänta sig är ett nytt DÖ 2.0! Övriga partier har gett sig den på att återigen utesluta SD från inflytande till varje pris – man struntar fullkomligt i att svenska folket har sagt sitt i ett demokratiskt val och kommer köra över allt som går att köra över.

Jag vill därför uppmana alla att tänka till en extra gång innan ni lägger er röst – en röst på Moderaterna är i år likvärdigt med en röst på Socialdemokraterna eller Centern och efteråt är det för sent att ångra sig, då sitter vi fast i träsket fyra år till. Jag tycker att i det här ödesvalet får man lägga sin prestige åt sidan och faktiskt betänka vad alternativet innebär. Nästa val år 2022 kan man säkert återgå till att rösta som tidigare om man känner för det, men i år måste svenska folket stå upp för yttrandefrihet, demokrati, frihet för ALLA kvinnor i Sverige och framförallt för våra barns framtid – SD måste få så många röster som möjligt så att de andra partierna inte kan ignorera dem utan måste börja samarbeta, precis som man gör i exempelvis Danmark och Norge.

Eller så vägrar ni envetet att inse allvaret och köper grisen i säcken! Manegen är krattad, valet är vårt, vem som står som slutsegrare återstår att se.
————————

Samtidigt som vi har våra interna problem i Sverige har EU desto större problem att enas om migrationspolitiken. Om två veckor är det dags för det stora mötet i Bryssel där migrationen står högt på agendan och som jag skrivit om tidigare är EU delat i två när det kommer till denna prekära fråga.

Ungerns utrikesminister Peter Szijjártó sade igår i ett uttalande att FN:s Kommitté för mänskliga rättigheter har förklarat krig mot Ungerns regering, eftersom landet strävar efter att säkerställa säkerheten för det ungerska folket genom att motarbeta illegal migration.

Under gårdagens öppnande av det 38:e World Human Rights Council, kritiserade Zeid Raad al-Hussein (FN) migrationspolicyn i USA, Kina, Myanmar och Ungern. I Ungerns fall är det ”Stop Soros”-projektet som man kritiserar, där Ungern bland annat strävar efter att förelägga restriktioner mot hjälporganisationer som bistår migranter.

Szijjártó deklarerade:
-”Låt mig få upplysa kommittén om det faktum att det under de senaste tre åren i Europa har dött mer än 330 personer och 1.300 personer har skadats tack vare terroristattacker utförda av personer med invandrarbakgrund. Illegal migration anses vara ett nationellt säkerhetsproblem och ”Stop Soros” syftar till att straffa alla som organiserar illegal migration med målet att fylla Europa med migranter.”

Som vanligt ord och inga visor från Szijjártó – en våt dröm hade varit att ha honom som svensk utrikesminister, gissa om det hade hänt saker då!

https://dailynewshungary.com/foreign-minister-un-commissio…/

http://www.friatider.se/varningen-fr-n-s-kesson-kan-bli-sve…

gris i säck

 

Annonser

2 reaktioner till “DÖ 2.0 är att vänta och Ungerns utrikesminister ger FN svar på tal!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s