Trump kritiserar Europa för migrantkrisen som förstört kulturen hos en hel kontinent!

USA:s president Donald Trump kritiserar de Europeiska länderna för migrantkrisen och menar att folket i Tyskland har vänt sig mot Angela Merkels ledarskap. Trump säger att migranter har förändrat Europas kultur på ett starkt och våldsamt sätt och att kontinenten begick ett stort misstag när man gav sanktioner till de migranter som flyr konflikterna i Mellanöstern och Afrika.

Utan att specifikt nämna den tyska kanslern vid namn utan istället peka på att det tyska ledarskapet bär skulden uttalade han:
”-Det tyska folket vänder sig mot landets styre när migrationen skakar den redan svaga Berlin-koalitionen. Kriminaliteten är på uppgång i Tyskland. Det var ett stort misstag i hela Europa att låta miljoner människor komma in när de så starkt och våldsamt har förstört deras kultur.”

Angela Merkel befinner sig just nu i en mycket pressad situation där hon försöker komma överens med sina konservativa allierade om hur de ska hantera nyanlända migranter samtidigt som hennes mest seniora minister kräver en mer restriktiv migrationspolitik. Tidigare idag köpte sig Angela Merkel tid genom att få sin inrikesminister Horst Seehofer att gå med på att pausa utrullningen av en hårdare migrationspolitik tills efter ett möte med övriga Europeiska ledare ägt rum i Bryssel om två veckor.

Seehofer vill bland annat att migranter som redan har registrerats i ett annat land skall bli avvisade vid Tysklands gräns. Merkel vill däremot att minsta ändring i migrationspolicyn ska stämmas av på en europeisk nivå med övriga ledare, eftersom hon är rädd för att om Tyskland agerar ensamma så kan det resultera i att det blir fritt fram för alla länder att antaga motsägelsefulla metoder.

Migrationen anses bli den stora diskussionspunkten under det Europiska Rådets möte den 28-29 juni, när Österrike tar över det roterande värdskapet för EU och Österrikes ledare Sebastian Kurz har vid flera tillfällen uttalat sig om att när de tar över ledartröjan så ämnar de driva på för en hårdare migrationspolicy inom EU.

Tack president Trump för att Du bekräftar det som många av oss i Europa upplever! Men att förvänta sig att Merkel eller för den delen någon i Sveriges regering skulle ge honom rätt är bara dumdristigt – de kommer aldrig att erkänna vad de har gjort och att det Europa som en gång var en blomstrande kontinent har förvandlats till ett avskräde tack vare deras naiva och oansvariga migrationspolitik.

Jag ser med glädje fram mot när Kurz tar över rodret och Österrike blir nytt värdland – jag är övertygad om att vi kommer att få se många briljanta förslag från den mannen. Sedan gäller det så klart att få med sig övriga ledare och man kan väl säga att Europa är delat i två delar – dels de länder som vill stoppa migrationsströmmarna (t.ex. Österrike, Ungern, Tjeckien, Polen, Danmark och Italien) och sedan har vi dem som vill öppna upp för fortsatt tillströmning (t.ex. Spanien, Tyskland och Sverige).

När ska samtliga länder inse att det mest sunda de kan göra just nu är att tänka med huvudet istället för med hjärtat? Nu är tiden inne för att vara realist!

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/trump-angela-merkel-germany-refugees-sanctuary-twitter-us-immigration-a8404501.html

Donald Trump

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s