Kvinnor skäms numera inte över att vara nationalistiska!

Det som har slagit mig de sista månaderna är att det är väldigt många kvinnor som följer mig, delar och kommenterar på Facebook. Genom åren har media ofta basunerat ut att kvinnor är positiva till invandring och ratar Sverigedemokraterna, men jag tycker att den bilden nu behöver korrigeras. Min uppfattning är att det är väldigt många kvinnor som har fått nog av den oansvariga migrationspolitiken som har drivits det senaste årtiondet och det märks allt mer. Kvinnor räds inte längre att rösta på Sverigedemokraterna och alternativet Medborgerlig Samling lockar också många kvinnliga väljare tack vare starka partiföreträdare som Katerina Janouch och Arash Vatankhah. Kvinnor vågar numera ta plats och säga ifrån på ett annat sätt – den pågående islamiseringen av landet tror jag också har en viss inverkan. Många mödrars hjärtan blöder när de ser små flickor som tvingas gå klädda i heltäckande kläder och ingen har kunnat undgå att se hur det för var dag bryter ny mark. Nyss var det böneutrop som godkändes – vad kommer härnäst?!

Det är bra att kvinnor läser och tar till sig fakta samt kommer till insikt om att det här inte går längre utan Sverige måste dra i nödbromsen. Min förhoppning är att det kommer att visa sig när folk går till valurnorna i september, men smolk i bägaren finns det gott om. Tyvärr är det kvinnor som även representerar våra meningsmotståndare som vill ha öppna gränser och amnesti åt alla. Senast idag kunde man läsa att hippieområdet runt Möllan i Malmö är ett starkt fäste för Feministiskt Initiativ och att folk överhuvudtaget kan överväga att rösta på ett sådant extremistiskt parti är för mig en gåta! Där har vi ett praktexempel på kvinnor som inte är pålästa om vad det är de röstar på.

Det är några få månader kvar till valet, men vi kämpar alla på för att kunna överlämna ett bättre land till våra barn när den tiden kommer. Stå på er därute!

modersvea

Annonser

2 reaktioner till “Kvinnor skäms numera inte över att vara nationalistiska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s