De naiva godhetsknarkarna är på väg att ge Sverige den sista knuffen ned i avgrunden!

Efter min och barnens tripp till Göteborg, är jag nu tillbaka i den skånska myllan igen och noterar att mitt inlägg här på bloggen och Facebook om mina upplevelser på Liseberg, där religiös klädsel stod i fokus, har fått stort genomslag. Bara på bloggen är det över 6.000 personer som varit inne och läst texten! Dessutom har många kommenterat och bekräftat den Sverigebild jag målar upp – vi är verkligen en nation i förfall!

Trots att en stor del av befolkningen har nyktrat till och förstått att vi måste stoppa den pågående islamiseringen av landet, är det fortfarande förfärande många som inte delar denna uppfattning. Då är det ändå människor med bra utbildning och kompetens som vi pratar om – mestadels människor från det övre samhällsskiktet.

Jag tror att denna stora grupp med välbärgade människor har det alldeles för bra och inte har en susning om vad som händer. De tror på allvar att Sverige gör en humanitär insats genom att ta emot mängder av migranter utan skyddsskäl samtidigt som de riktiga flyktingarna är kvar i lägren. De är övertygade om att SD är ett rasistiskt parti och har köpt hela konceptet. Dock verkar de inte kunna ge svar på tal när man ifrågasätter detta. Jag tror i och för sig inte att det har någon betydelse – dessa människor lever så långt från verkligheten att de inte påverkas av varken fakta eller argument, de måste nog beskåda det med egna ögon för att det ska gå upp ett ljus och det lär aldrig hända.

Det är lätt att peka finger åt andra, så länge man själv eller ens anhöriga inte drabbas – men hur länge till kan de räkna med det? Det är nog bara en tidsfråga innan den grova kriminaliteten når utanför storstäderna med mord, rån, misshandel, knivhuggningar och våldtäkter som en del av vardagen. Men då har de nog en plan B och flyttar utomlands – att ägna en tanke åt alla dem som inte har möjlighet att lämna landet och framförallt nästa generation som får ta över alla problem, ids man inte lägga tid på.

Således finns det två hot mot att Sverige ska komma ut på rätt sida efter valet i höst – vänsterlobbyn och godhetsknarkarna som har det för bra för sitt eget bästa!

handhjärta

Annonser

7 reaktioner till “De naiva godhetsknarkarna är på väg att ge Sverige den sista knuffen ned i avgrunden!

  1. Varför i helvete ställs det inga krav på våra invandrare? När dom kommer hit ska dom utbildas på vilka lagar och regler som gäller genast, och följs dom inte till punkt och pricka så åker dom ut genast inte om några månader!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s