Rysk politiker uppmanar befolkningen att inte skaffa barn med människor från andra raser.

Ordföranden för det ryska parlamentariska utskottet, Tamara Pletnyova, uppmanar nu den ryska befolkningen att inte ha sex med utländska fans som kommer till Ryssland i samband med fotbolls-VM.

I ett uttalande i radio menar hon att ett sådant uppförande förmodligen kommer att leda till fler familjer med singelföräldrar.
-”Det kommer att finnas flickor som träffar män och sedan kommer de föda barn. De kanske gifter sig eller kanske inte, men barnen kommer att lida, precis som de led efter OS i Moskva 1980.”

Pletnyova hävdade att hennes kommentarer inte var motiverade av nationalism, men hon föreslog att det är bättre om barn föds av föräldrar som tillhör samma ras.
-”Det är en sak om föräldrarna är av samma ras, men en helt annan om de tillhör olika raser. Vi ska föda våra egna barn”.

Pletnyova valde att inte nämna något om att använda kondom, trots att Ryssland har den högsta HIV-epidemien i världen. Mer än hälften av alla nya HIV-infektioner i Ryssland har tillkommit genom heterosexuellt sex, vilket indikerar en övergång från mer traditionella riskgrupper.

Ungefär en miljon fotbollsfans väntas ankomma till Ryssland för turneringen och mer än två miljoner biljetter har sålts.

Jag tycker personligen att detta var lite överdrivet. Hade det inte varit bättre att bara uppmana alla till försiktighet och att använda kondom eftersom det förhindrar både sexuellt överförbara sjukdomar och oönskade graviditeter?!

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/world-cup-2018-russia-sex-football-fans-tamara-pletnyova-a8396846.html

Ryssland

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s