Ger man vänsterlobbyn lillfingret så tar de hela handen!

I och med att riksdagen förra veckan – i strid mot lagar, regler och sunt förnuft – röstade igenom amnestin för 9000 afghaner utan skyddsskäl, trodde jag ett ögonblick att det var över och att både asylaktivisterna samt media skulle lugna ner sig.

Men nej då, nu är det dags att ta upp ”kampen” för de ”riktiga barnen” – som ännu inte fyllt 18 år och fått avslag på sin asylansökan, eftersom de precis som de ovan nämnda 9000 unga männen enligt Migrationsverket saknar skyddsskäl.

Författarna till debattartikeln är föga förvånande föreståndare för ett av alla dessa familjehem som tar hand om ”barnen” och självklart asylaktivister i organisationen # vistårinteut. Det är för övrigt den organisationen som brukar stoppa avvisningarna till Afghanistan genom att kedja fast sig under bussar och anlita officiella gråterskor.

I slutet på artikeln skriver man att dessa ”barn” kommer att göra allt för att studera, få ett jobb och ge tillbaks till Sverige – man hänvisar även till barnkonventionen som idag blir lag i Sverige, så jag antar att det är genom den punkten som man kommer utöva påtryckningar mot regeringen på nytt.

Nu är det så att det finns väldigt många fler än dessa afghaner som får avslag på sina asylansökningar, till exempel alla de som kastas ut ur landet för att de fyllt i ett papper fel eller missat att ta ut sin semester och vem står upp för dem? Då är ni minsann tysta och verkar ”stå ut”!

Hur länge till ska Sverige gå emot sina egna lagar och regler med dessa ”undantag”? Det finns bara två vägar att gå – antingen får alla som fått avslag på sina asylansökningar stanna i Sverige, eller så utvisar man samtliga – inga kryphål! Det går inte att hålla på så här som den svenska regeringen gör, ivrigt påhejade av massmedia – det är varken humant eller seriöst! Det behövs att någon, t.ex. statsministern sätter ned foten och säger ett sanningens ord så att vi slipper dessa asylaktivister som hela tiden får komma till tals i tid och otid. Det är nog nu!

Danmark, som jag brukar ta upp som föregångsland, har till skillnad från Sverige en kompetent och stark regering, där man istället för att falla till föga så fort vänsterlobbyn kritiserar, istället ger svar på tal.

Även i Danmark har man har problem med att avvisa migranter till Afghanistan, men istället för att låta dessa ”barn” vandra runt i samhället vind för våg, så samlar man istället ihop dem i en anläggning där de får uppehålla sig fram tills dess de kan utvisas, något som vänsterpartierna i Danmark finner upprörande genom att peka på undermåliga förhållanden där man ”skadar barn”.

Anläggningen heter Udrejsecenter Sjælsmark och där bor omkring 90 avvisade migranter som inte vill resa hem, men som regeringen heller inte kan sända hem.

Integrationsminister Inger Støjberg (V) har dock inga planer på att förbättra förhållandena för de avvisade asylbarnen på Udrejsecenter Sjælsmark.
-”Jag menar att det inte finns något specifikt att sätta fingret på. Ser man på barnen specifikt så har de samma tillgång till att få medicinsk vård, de har möjlighet till skolgång och reglerna i servicelagen gäller även dem, precis som de gör för alla barn som bor i Danmark. Jag tycker att det är utmärkta förhållanden till barn däruppe och vi kommer inte att ändra på någonting.”

I vanlig ordning är det raka besked och sedan är det inget mer med det. Sverige har SÅ mycket att lära av vår nordiska granne, men problemet är att vi inte ens har börjat röra på oss i det här landet.

Resten av Europa är i rörelse åt ett visst håll, men vi längst upp i norr står kvar och trampar på samma punkt hela tiden, eftersom vi saknar ett starkt ledarskap i det här landet och det är beklagligt – särskilt för våra efterkommande som får betala ett högt pris för vårt misslyckande!

unvis.it/https://www.aftonbladet.se/debatt/a/p6v3qE/9-000-far-stanna–men-inte-dem-som-ar-barn

https://politiken.dk/…/Jeg-synes-sådan-set-at-der-er-udmærk…

 

Annonser

4 reaktioner till “Ger man vänsterlobbyn lillfingret så tar de hela handen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s