Saknar man uppbackning av svensk media och vänsterlobbyn är man körd!

Shazia Hassanzadeh kom med sin familj till Sverige år 2015 med sina föräldrar och två småsyskon – en äldre bror har redan uppehållstillstånd. Familjen kommer ursprungligen från Afghanistan, men familjen flyttade senare till Iran på grund av att pappan hotades i Afghanistan.

Shazia är en mycket begåvad elev som snabbt lärt sig språket och har bra betyg, trots att utvisningsbeslutet har hängt över hennes huvud under stora delar av tiden. Hennes familj har etablerat sig bra i Sverige, är engagerade och kommer alltid på utvecklingssamtal samt föräldramöten. Nu går Shazia ut åttonde klass, men framtiden är mycket oviss efter att hon och hennes familj mottagit avvisningsbesked från Migrationsverket. Både rektorn och lärarna har skrivit brev till Migrationsverket och vädjat för familjens sak, men får inget gehör. Hoppet lever dock hos Shazia att lärarnas sista brev ska få Migrationsverket att ompröva sitt beslut och låta familjen få stanna.

Här är alltså en familj som integrerats bra och dessutom har anknytning till Sverige i form av en nära anhörig som har uppehållstillstånd – ändock får familjen inte stanna eftersom Migrationsverket inte tror på att pappan är hotad i hemlandet.

När 9000 afghaner däremot ljuger om sin ålder och vilket land de kommer från, uppenbarligen saknar skyddsskäl samt får avslag på sina asylansökningar räcker det med att en samlad svensk mediekår tillsammans med vänsterlobbyn slår på stora trumman för att regeringen ska göra ett undantag! Det är sannerligen skillnad på folk och folk i det här landet! Vad är det för signaler man sänder? En del får, men andra får inte och det gäller uppenbarligen att ha rätt organisation samt medieuppbackning i ryggen – fullständigt regelvidrigt!

http://www.ystadsallehanda.se/ystad/shazia-och-hennes-familj-far-inte-stanna-jag-vet-inte-vad-som-hander-nu/?fb_action_ids=367813393741765&fb_action_types=og.likes

Shazia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s