De senaste årens tystnad har sitt pris!

När jag testade nätdejting för över tio år sedan så var det rätt kasst, men jag måste tillstå att säga att det inte har blivit så mycket bättre nu – enda skillnaden är att dejtingsiterna blivit fler och att man tar betalt för tjänsten. Att finna en enligt mitt tycke attraktiv och seriös man i min ålder verkar i princip omöjligt när man bor söder om Stockholm och med barn i bagaget blir det så klart inte lättare. Det är dock inte detta som inlägget ska handla om. 😉

Det jag har funderat på är att den nuvarande och dåvarande regeringens oansvariga migrationspolitik samt det faktum att de stoppat huvudet i sanden i alla år och vägrat sätta in åtgärder mot de problem som de skapat, faktiskt skapar ringar på vattnet även för migranterna själva. Om vi tar exemplet med dejtingsiter så florerar det så klart personer med utländskt påbrå och utländskt klingande namn där, men av någon anledning blir det naturliga att de genast sållas bort och anledningen heter otrygghet. De senaste årens växande sexualbrott- och mordstatistik i kombination med det faktum att majoriteten av förövarna är av utländsk härkomst talar sitt tydliga språk och som kvinna drar man därför öronen åt sig automatiskt.

Detta är verkligen inte rättvist för i grund och botten är det en liten klick som förstör för alla andra. Betänk alla de män – gamla som unga – som kommit hit till vårt land i ärliga syften för att skapa sig ett nytt liv samt integreras. De har siktet inställt på att lära sig språket och börja studera eller jobba, men tyvärr löper de stor risk att få en stämpel på sig tack vare att en del av deras landsmän är skitstövlar! Jag skulle tro att det gäller i alla möjliga situationer – dejting, när de ska söka arbete, eller bara umgås i sociala sammanhang.

När man bor i en liten stad som jag gör så utmärker sig vissa människor lite extra – särskilt sådana som ser annorlunda ut och det räcker att stå och vänta på en buss, så får de blickar från de som går eller kör förbi och man kan nästan se vad de tänker – detta måste kännas jobbigt även för dem.

Min poäng är att den skadliga politik som har förts de senaste åren har inte bara skadat den inhemska befolkningen, utan även de människor som har kommit hit och fortsätter att strömma in. Båda sidor är förlorare tack vare våra enfaldiga och fega politiker som enbart vill sko sig själva och behålla makten till varje pris! Idag kunde man läsa om att allt fler invandrare röstar på Sverigedemokraterna och det kommer inte direkt som någon överraskning – till och med invandrarna har fått nog och ser effekterna överallt i samhället.

Moderaterna har tuffat till sig och försöker hela tiden släta över sina tidigare misstag. I förra veckan annonserade man att fokus nu läggs på att stoppa problemen med radikal islam samt hederskultur och senast idag höll man presskonferens där man apar efter Danmark och meddelade att man ämnar införa ett 12-stegsprogram för att motverka gängkriminaliteten. Detta är så klart bra saker, MEN totalt verkningslösa och icke trovärdiga så länge partiet går till val med Alliansen, där Centern är deras akilleshäl. Vill de vinna tillbaka en del väljares förtroende så måste man klippa banden till Alliansen för gott och gå till val på egen hand.

För att knyta ihop påsen så har man haft problem med att lyckas integrera människor de senaste 30 åren och det lär inte bli lättare nu i och med att man i flera år använt sig av strutstekniken och således sett till att problemen istället hopar sig, vilket får till följd att polariseringen i samhället är starkare än aldrig förr! Förlorarna är svenska folket och på sikt även de nyanlända, som kanske aldrig kommer att lyckas ta sig in i samhället – vinnarna är så klart politikerna som aldrig själva drabbas av de problem som de varit med och skapat!

 

Annonser

2 reaktioner till “De senaste årens tystnad har sitt pris!

 1. ”attraktiv och seriös man”, seriös – ja, attraktiv, det blir nog om att vänta på Godot (Shakespeare). Vi skapades och tillverkades inte för någon utställning.

  Gilla

  1. Som jag skrev ”attraktiv i mina ögon” och vi attraheras alla av olika saker. Dessutom var jag ironisk och det var bara en ingress till inlägget. 😉
   Ibland måste även jag få vata lite oseriös 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s