Islamister kontrollerar gatorna och indoktrinerar små barn i våra svenska förorter!

En perfekt artikel att börja söndagen med! Bra att Aftonbladet för en gångs skull tar upp ett så viktigt ämne.

För ett tag sedan diskuterade jag med en kille i en tråd som var andra generationens invandrare och han ifrågasatte varför jag skrev att det finns shariapoliser i förorterna – enligt honom var jag helt ute och cyklade. Han menade på att det bara är en myt som vi Sverigevänner försöker sprida och att han som bodde i förorten aldrig hade upplevt något sådant – inga argument bet på honom.

Jag hoppas innerligt att den killen läser den här artikeln för här presenteras ord och inga visor från kvinnor som lever mitt ibland shariapoliser – välkommen till en ort där kvinnoförtrycket slår i taket medan majoriteten av våra politiker tittar åt andra hållet och detta är bara ett exempel i mängden, dessa parallella samhällen finns från norr till söder tack vare en oansvarig migrationspolitik i kombination med en misslyckad integration.

Det är en skandal utan dess like att vi år 2018 har kvinnor som måste uthärda samma hårda liv som i hemlandet – för deras del hade de nog lika gärna kunnat stanna kvar i sitt eget land istället för att ta sig hela vägen till Sverige. Det måste kännas extra hårt att befinna sig i ett land där demokrati och frihet sätts på piedestal samt kvinnorna får gå klädda som de vill, låta håret flyga i vinden, gifta sig med vem de vill, bada i badkläder (eller nakna om de så vill) och slippa omskärelse, medan de själva är fångar i klanen med en man som styr med järnhand.

Moderaterna som går till val med sitt förslag ”Stopp för moralpoliser” borde verkligen läsa den här artikeln – det är helt klart så att det kommer vara helt verkningslöst! För att gå till botten med problemen krävs det att man tar i med hårdhandskarna som man gör i våra grannländer och det är därför många väljare i år sviker M och istället kommer lägga sin röst på SD, MED eller AfS.

—————————

Zeliha Dagli som är 63 år, har gjort sig känd som förortsfeminist och kritiker av det hon kallar religiös och kulturell kontroll. För henne är förorterna i princip likvärdiga med islamiska diktaturer:
-”Hedersbegreppet är större än döden här. Islamister kontrollerar gatorna och indoktrinerar små barn! Jag känner mig visserligen hemma här, men kvinnor har så länge lämnats åt sitt öde. Så som de levde i sina hemländer fortsätter de att leva här i Sverige. Svenska lagar tillämpas inte i förorter, organiserade krafter har kommit från olika länder och utövar sin makt här – de hindrar kvinnor från att delta i samhället.”

Utvecklingen i Järva (där stadsdelarna Tensta, Rinkeby, Kista, Husby och Akalla ingår) har gått rakt neråt under en tioårsperiod. Enligt Dagli kontrollerar islamister och religiösa krafter numera affärer, föreningslokaler och källarmoskéer. Flickor separeras från pojkar under aktiviteter som samhället anordnar och religiösa ledare uppmanar kvinnor att inte anmäla om de misshandlas av sina män.
”-Svenskar har ingen aning om hur stort inflytande politisk islam har i förorten. Förut hade vi isolering och arbetslöshetsproblem men åtminstone starka och organiserade föreningsfolk som kämpade för att vara med i samhället. Nu har vi inte längre det.”

52-åriga Fatemeh Seydalzadeh, som driver en verksamhet i Tensta som kallas tesalong där kvinnor får hjälp och stöd, delar hennes bild av utvecklingen. Båda anser att politiker under många år har lämnat förorten åt sitt öde och svikit kvinnorna som bor här. Att politikerna nu börjat tala om problemen som finns är bra, men de litar inte på att det verkligen leder till förändring.
-”Det är mer fegt än försiktigt. Ta delegation med bland andra handelsminister Ann Linde som besökte Iran förra året, där ministern bar slöja – en svensk minister som inte riskerar någonting tar på sig slöja och sedan kallar regeringen sig för feminister. Det är ett oförlåtligt svek! Man trampar på kvinnor som kämpar för sina liv för att protestera mot slöjan!
Förbjud religiösa friskolor och förbjud slöjor på flickor under 18 år. Förbjud separata badtider och annan könssegregation. Det är ett mycket mer effektivt förbud än det mot moralpoliser, det är för diffust och varför skulle förbud göra situationen bättre? Det här handlar om laglig diskriminering av våra barn, som samhället stödjer med skattepengar. En liten flicka kan ju inte välja själv om hon ska ha slöja eller inte. Jag skulle gärna se ett förbud mot allt som har med tro att göra när det sätts på barn.”

Eftersom det här är Aftonbladet så måste också en Miljöpartist få komma till tals, Manijeh Mehdiyar, sociolog och doktorand, samt aktiv i Miljöpartiet, är givetvis snabb att dra islamofobkortet:
-”Jag anser att det finns en islamofobisk trend i samhället och det är lätt att generalisera hela Järva. Visst finns problem med hedersförtryck i förorter, men jag ser det som ett strukturellt förtryck mot kvinnor som också finns i andra delar av samhället. Beroende på vilken socioekonomisk grupp man tillhör kan det ta sig olika uttryck. Jag har vänner från arabiska länder, från Iran och Turkiet och de pratar inte alls om något omfattande problem. Där tar flickorna plats och är jämlika. Jag bodde själv i Angered tidigare, ett väldigt segregerat och utsatt område. Min dotter åkte spårvagn till skolan varje dag och klädde sig i kort kjol men hörde aldrig något från någon. Det gjorde inte jag heller. De som kommer till Sverige är inte bekanta med den västerländska livsstilen. Som försvarsmekanism blir man mer konservativ än vad man var i sitt hemland. Många är också rädda att ens barn ska tas ifrån en, de tror att myndigheterna gör så i Sverige. De blir rädda och det blir en ond cirkel, man blir mer konservativ och mer segregerad. Det är komplexa sociala frågor som man bör hantera på rätt sätt. Jag är emot att man går ut i media och talar om hedersförtryck och bestraffning. Vilka grupper riktar man sig till då? Gruppen blir demoniserad och kommer isolera sig ännu mer av de signaler de får. Det är bättre att utgå från öppenhet och förståelse och bjuda in till dialog, förutsättningslöst för att få igång fördjupning om vad som gäller i Sverige.”

Där ser vi varför Miljöpartiet inte har i regeringsställning att göra! Man tar sig för pannan! Dialog har inte fungerat de senaste 20 åren, inte ens då radikal islam inte var ett problem i Sverige, så att komma dragande med ”öppenhet, förståelse och dialog” är bara så patetiskt!

Min uppmaning till de sex partier som fortfarande tror på dialog: Wake up and smell the coffee!

https://www.aftonbladet.se/a/gPGmrA

förotsislamister

Annonser

3 reaktioner till “Islamister kontrollerar gatorna och indoktrinerar små barn i våra svenska förorter!

  1. Tack för kloka ord! Jag har bloggat för flera år sedan om islam och kopierat verser ur Koranen och delat informationsvideos om islam där f.d. islamister berättar om Islam som de vet vad det är. Jag röstar naturligtvis på SD som även massor med invandrare från flera olika länder röstar på. Läs verser ur koranen nedan i mitt blogginlägg och lyssna på videos.
    https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

    Lyssna på Jimmie Åkessons tal i Järva i går, som var helt fantastiskt bra och bra att han vågade tala klarspråk hur det är i Sverige i dag.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s