Ung kvinna i Lund våldtagen under tiden hon låg avsvimmad!

Dagens våldtäktsmän drar sig inte för något! Vid 22-tiden igår kväll hittades en ung kvinna medvetslös i Sankt Lars-parken i Lund och polisen misstänker att kvinnan utsatts för en våldtäkt sedan hon fått ett sjukdomsanfall. Enligt uppgift ska en man ha sett tonårsflickan och sedan våldtagit henne medan hon låg medvetslös på marken.

Den avsvimmade flickan hittades nära en sjö av en förbipasserande person och fördes därefter till sjukhus. Enligt polisen var hennes sista minnesbild innan hon svimmade att en man kom fram till henne. Polisen tror att flickan har fått ett sjukdomsanfall samt att våldtäktsmannen sedan ska ha utnyttjat situationen och våldtagit henne.

Våldtäkten ska ha ägt rum mellan klockan 21.30 och 22.30 – polisen vädjar nu till allmänheten om tips. I nuläget finns ingen misstänkt gärningsperson.

Fy så lågt att man tar tillfället i akt och utnyttjar någon som inte kan försvara sig! Vad är det för människor som bara går och väntar på att våldtaga ett lämpligt offer? Det finns verkligen ingen trygghet kvar för alla kvinnor och unga flickor i det här landet, numera måste vi alla kika över axeln så fort vi går någonstans. Är det så här vi vill att våra döttrar ska ha det när de växer upp?

http://www.friatider.se/flicka-svimmade-i-park-d-passade-n-gon-p-att-v-ldta-henne

StLars

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s