14-årig judisk flicka i Tyskland våldtagen och mördad av kurdisk migrant!

En 14-årig judisk flicka i Tyskland som varit försvunnen i mer än två veckor, hittades mördad efter tips från en 13-årig pojke. Flickan som hade blivit våldtagen och strypt till döds, hittades i onsdags nära en järnväg i ett skogsområde utanför Wiesbaden, där kroppen låg gömd under grenar och brädor.

Ali Bashar, en 20-årig kurd från Irak arresterades i norra Irak tidigare idag efter att tysk polis pekat ut honom som huvudmisstänkt.

Bashar har bott i Tyskland sedan han kom dit med sin familj under migrantkrisen år 2015. Han fick avslag på sin asylansökan i december 2016, men överklagade beslutet och fick lov att stanna i landet i väntan på att hans fall skulle avgöras. Bashar flög tillbaka till Irak tillsammans med sina föräldrar och fem syskon under falskt namn efter att den 14-åriga flickan anmäldes försvunnen. Myndigheterna har ingen förklaring till hur familjen lyckades resa tillbaka under falskt namn. Det har efteråt också framkommit att Bashar även skulle åtalas för ett våldsamt rån som begicks i mars i år samt även i ett annat fall där han burit kniv. Utöver det utreddes han av polis för en tidigare våldtäkt av en 11-årig flicka på asylboendet där han bodde.

Nu går debatten varm i Tyskland kring Angela Merkels migrationspolitik och den stora frågan som alla ställer sig är varför den här mannen som fått avslag på sin asylansökan och misstänktes för flera grova brott inte satt frihetsberövad. Kritiken är hård mot myndigheternas bristande kontroll på vem som befinner sig ilandet samt dåligt polisarbete. Man frågar sig också hur de tyska gränskontrollerna fungerar när en familj på åtta personer, med förfalskade papper, kan resa tillbaka till ett land där de tydligen hotas av förföljelser.

Tyskland och Sverige följs åt när det kommer till att skörda frukterna av en extremt oansvarig migrationspolitik. I Sverige är det en tickande bomb innan det händer något allvarligt med tanke på alla illegala migranter som vi huserar i landet.

Migranter som inte är svenska medborgare begår grova brott och våldtäkter på löpande band men får ändå stanna i Sverige och enligt uppgift går det fullbokade flyg till Irak från Malmö Airport flera gånger om dagen. Människor som ”flyr” från krig och förföljelse kan alltså åka tillbaka till sina hemländer på semester så fort uppehållstillståndet är fixat!

Ska man skratta eller gråta?!

Annonser

6 reaktioner till “14-årig judisk flicka i Tyskland våldtagen och mördad av kurdisk migrant!

 1. Jag undrade varför jag inte hittar denna nyheten på Expressen.se, och ringde alldeles nyss och frågade Nyhetsredaktionen. Svaret blev: -När ska detta ha hänt och var har du läst det? När jag informerar om att bl.a GP på nätet skriver om det, i Tyskland tar alla medier upp det, bl.a Tysklands största tidning Der Bildt. Då säger tjejen på Expressen lite osäkert: ”- Jaa, vi har av någon anledning missat detta, det fanns så mycket på agendan igår, det blir så ibland men vi ska titta på detta. Tack för att du ringde och informerade!”
  Man blir mörkrädd! Vad är det frågan om med svensk media??!!

  Gilla

  1. Svensk mainstreammedia i ett nötskal! Det var faktiskt några svenska tidningar som skrev om det igår, bl.a. Folkbladet och en norrländsk tidning. I övriga Europa var det på vartenda löp – även i våra nordiska grannländer.
   Ändå är det fortfarande många som blint har MSM som enda nyhetskälla.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s