Ungerns Viktor Orbán säger ett sanningens ord om migrationen och hotet från globalisterna!

På tal om globalisterna som jag skrev om i morse, så är Ungern ett av få europeiska länder som har förstått vad som håller på att ske och Ungerns premiärminister Viktor Orbán talade om detta i ett tal tidigare idag.

-”Ett folkutbyte håller på att ske i Europa, delvis för att hjälpa spekulanter som den amerikanska finansiären George Soros att tjäna pengar genom att förstöra kontinenten. Det är nödvändigt att öppet bekämpa Soros och hans ”arme” som vill ha migration och deras ideologiska motiv är ett multikulturellt Europa.

De tycker inte om kristna européers traditioner och de tror att om de blandar oss med andra människor så kommer Europa att bli mer drägligt. De vill förstöra Europa eftersom de förväntar sig stora vinster – sådan är de finansiella spekulanternas natur.

Vi vill hur som helst inte bli blandade med andra – vi har det bra som vi har det nu vad gäller kristendom, språket, kulturen, livsstilen och religionsfrihet samt hur vi ser på familjen och relationerna mellan män och kvinnor. Nästa års europeiska parlamentsval kommer att beröra de här problemen och värdegrundskonflikten.

Alla krafter måste mobiliseras för att skydda landet och att organisera olaglig invandring kommer att bli en brottslig handling.”

Tack och lov för att vi har Ungern, Österrike och Visegradsländerna i Europa, annars hade vi varit helt utlämnade åt globalisternas framfart – nu kan de åtminstone erbjuda lite motstånd. Många andra, däribland Sverige, har redan lagt sig platt och blottat struparna.

https://dailynewshungary.com/orban-population-transfer-in-europe-serves-speculators/

globalistmigranter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s