Bostadsbristen i Sverige är ett faktum, de kvarlämnade flickorna i Afghanistan som är de verkliga offren är det ingen som tänker på när man upplåter plats till 9000 afghanska män utan skyddsskäl samt polisen befarar ny våldsvåg i Malmö!

Enligt en ny kartläggning från statligt ägda SBAB, så är bolånedörren stängd för en ”hel generation” eftersom de tjänar för lite. Således kan de flesta som är under 30 år inte köpa bostäder även om de sparar – det visar ny statistik från landets 20 största kommuner.

Det är samtidigt ingen hemlighet att det finns för få hyresrätter och kanske det viktigaste av allt – vi har hundratusentals migranter och deras anhöriga som också ska ha någonstans att bo. Hur går det ihop sig? Kommentarer överflödiga!

https://www.svd.se/dorren-stangd-for-bolan-till-hel-generat…
———————————————

Idag sker två viktiga saker – terroristen och IS-sympatisören Akilov ska få sin dom samt riksdagen ska rösta om amnestin för de 9000 afghanska männen.

I dagens Jordan Times är det en intressant artikel om just barn i Afghanistan och det mest intressanta är att det är flickorna det är synd om – de som männen lämnat i sticket!

Närmare hälften av alla barn i Afghanistan går inte i skolan på grund av konflikter, fattigdom, barnäktenskap och diskriminering mot flickor – antalen ökar nu också för första gången sedan år 2002. Miljoner flickor har aldrig satt sin fot i ett klassrum och Talibanerna har som mål att se till att landet återvänder till det strikta islamiska styret som man hade innan år 2001.

Ändå prioriterar Sverige att hjälpa dessa afghanska fega män som lämnat sitt land och alla kvinnor/flickor åt sitt öde? Flickor som aldrig kommer få chansen att studera och uppfylla sina drömmar att bli läkare, lärare, forskare etc. – istället är det dessa män som Sverige vill upplåta studieplats till och dessutom ge dem amnesti för att de studerar på gymnasiet. Män utan skyddsskäl som ljuger om sin ålder bara för att få stanna – det är så FEL! De ska skickas hem för att hjälpa till att kämpa mot talibanerna och ta hand om sina kvinnor/flickor – allt annat är inhumant och oetiskt!

Vad sänder det dessutom för signaler till andra folkgrupper? Det är som att öppna Pandoras Box! Kom hit till Sverige och sätt er på ett torg och demonstrera, alliera er med äldre kvinnor och vänsterorganisationer – sedan är saken biff!

Jag har verkligen gjort allt i min makt för att som privatperson försöka stoppa det här befängda beslutet – jag har gjort en petition med några tusen namnunderskrifter och sänt in till ansvarigt utskott samt skrivit spaltmeter i ämnet. Nu återstår bara att beskåda hur riksdagen ändå kommer rösta igenom förslaget – hemskt! Men byter vi regering i höst så lär beslutet rivas upp – var så säkra!

http://www.jordantimes.com/…/nearly-half-afghan-children-ou…
——————————————–

Efter två dödsskjutningar på två veckor i stadsdelen Kroksbäck, fruktar nu polisen i Malmö en ny våldsvåg bland kriminella gäng.

Antalet skottlossningar och mord i Malmös kriminella miljö har de senaste åren stigit våldsamt. Skottlossningarna har varit utspridda i staden, men tre platser utmärker sig särskilt – Rosengård, Seved och Lindängen.

År 2017 blev 11 personer mördade och under de första fem månaderna i år har fyra personer blivit mördade. Nu ställer sig den danska tidningen Berlingske frågan om våldsspiralen är på väg tillbaka i den sydsvenska staden, som enbart ligger 30 km från Köpenhamn.

Om de ställer frågan till Morgan Johansson får de nog beskedet att läget är under kontroll och att man ska rekrytera tusentals nya poliser om några år – ställer de däremot frågan till poliserna i fält, blir nog svaret något helt annat!

https://www.b.dk/…/politi-frygter-ny-voldsboelge-i-malmoes-…

 

Annonser

2 reaktioner till “Bostadsbristen i Sverige är ett faktum, de kvarlämnade flickorna i Afghanistan som är de verkliga offren är det ingen som tänker på när man upplåter plats till 9000 afghanska män utan skyddsskäl samt polisen befarar ny våldsvåg i Malmö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s