Amnestin är nu ett faktum och landsförrädarna kommer att bli ihågkomna när det är dags att gå till valurnorna!

Precis som förväntat såg landsförrädarna i Centerpartiet till att regeringens kritiserade förslag, om att låta 9000 afghanska män utan skyddsskäl få amnesti, röstades igenom i riksdagen idag.

Snart kommer kvällstidningarna stoltsera med en överlycklig Fademe som nu känner att man är ett steg närmare målet att ta över Sverige och vänsterlobbyn kommer basunera ut att kärlekståget bara är i startgroparna – det finns många tusen till att ”rädda kvar” i Sverige. De har för övrigt redan deklarerat att ytterligare 3000 behöver amnesti!

Nu väntar vi på att nästa folkgrupp ska intaga ett torg i Stockholm och protestera mot sina avvisningsbeslut – rätt ska vara rätt och vi gör väl inte skillnad på olika grupper herr Löfven?!

Med ens blev valet i höst ännu viktigare! Fademe och hennes anhang kan fira bäst de vill, men får vi en ny regering i höst så kommer det här beslutet garanterat att rivas upp så jag skulle inte ta ut hela segern ännu om jag vore som dem.

Det åligger således svenska folket att för en gångs skull lyfta sina ändor ur tv-soffan och ta sitt förbannade ansvar! Vi måste se till att denna skadliga regering sparkas ut ur Rosenbad en gång för alla och detsamma gäller Centern som har satt sin sista potatis!

Asylsökande personer utan skyddsskäl, moskéer med böneutrop, radikal islam med kvinnoförtryck och jihadister, sharialagar samt grovt kriminella asylsökande är alla exempel på element som inte hör hemma i vårt land. Det bör därför förpassas så långt bort från landets gränser som möjligt och det är bara folket som kan få det att hända, annars väntar ytterligare fyra år av kaos där vi förväntas försörja all världens lycksökare och alla deras släktingar, samtidigt som vår egen välfärd är ett minne blott!

Let’s make Sweden great again!

 

afghaner

Annonser

En reaktion till “Amnestin är nu ett faktum och landsförrädarna kommer att bli ihågkomna när det är dags att gå till valurnorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s