Förskolor i utsatta områden tvingar barn att bära slöja i enlighet med föräldrarnas önskemål!

De senaste dagarna har jag i mina texter reflekterat över den religiösa klädseln som numera invaderat även de mindre orterna runt om i Sverige och man behöver inte ta många steg i lilla Ystad innan man ser dessa kvinnor i svarta heltäckande kappor med tillhörande slöja – vilket går stick i stäv med svenska flickor och kvinnors mer frigjorda klädstil. I Ystad, där man för övrigt numera måste ha ordningsvakter på den lilla tågstationen, vilket säger en del om vart vi är på väg.

Kommentarerna har varit många från människor med liknande upplevelser från norr till söder och vissa har sett flickor så unga som 3-4 år som tvingats bära slöja, men försökt dra den av sig – antagligen på grund av värmen.

Idag publicerar Göteborgsposten en artikel i ämnet små flickor som tvingas bära slöja. Efter att ha ringt runt till 40 slumpmässigt utvalda förskolor i utsatta områden i Malmö, Göteborg och Stockholm – där religiös extremism enligt tidningen är vanligt förekommande – kan man konstatera att personalen på 27 av förskolorna kunde tänka sig att tvinga på en femårig flicka sin slöja igen om hon tar av sig den under dagen.

Flera förskolor svarar att det är föräldrarnas beslut hur de vill uppfostra sina barn. En förskola säger nej med hänvisning till skollagen och en annan muslimsk förskolelärare säger att hon själv tog av sig slöjan när hon kom till Sverige och försöker övertyga föräldrarna att det de gör mot sitt barn är fel.

Grattis Sverige, man får vad man röstar på och jag kan tänka mig att det är många som ångrar sig nu snart fyra år senare!

Islamiseringen av Sverige är i full gång och förlorarna är så klart alla barn – såväl invandrarnas som våra egna. Vår regering däremot och majoriteten av de övriga riksdagspartierna, ser inte alls några problem utan välkomnar istället ”mångfalden” – att de helt plötsligt några månader innan valet vänt kappan efter vinden är det väl ingen som egentligen köper?!

Om det här får fortgå i några år till så kommer det garanterat sluta med att vi får anpassa oss till de nyanlända och inte vice versa, men jag är då inte beredd att göra avkall på min frihet eller klädstil varken för mig eller mina barn! Det är nu eller aldrig som vi måste sätta ned foten och säga STOPP – för våra barns skull!

Det finns tre partier som vill sätta stopp för islamiseringen och stå upp för våra svenska värderingar – Sverigedemokraterna, Medborgerlig Samling och Alternativ för Sverige. Läs på om dessa partier och se vilket alternativ som passar Dig bäst – det är ett ödesval som väntar!

https://omni.se/manga-forskolor-i-utsatta-omraden-sager-ja-till-slojor/a/dd8E6j

 

no regrets

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s