Utbrytargrupper går emot partilinjen och röstar för regeringens förslag om amnesti för ensamkommande!

På torsdag är det dags för omröstning i riksdagen kring regeringens starkt kritiserade förslag om att ge 9000 ensamkommande amnesti. Nu visar det sig dessutom att flera riksdagsledamöter från både Liberalerna och Kristdemokraterna kommer att rösta mot partilinjen. Inte helt oväntat så ingår även Birgitta Ohlsson, som tidigare utmanat Jan Björklund om partiledarposten, i utbrytargruppen som kommer att rösta med regeringen.

Christina Örnebjär (L) säger att hon gör det här för att kunna se sina barn i ögonen och tillägger att argumenten inte håller.
-”När systemet fallerar måste vi se till individen. De har kommit i kläm nu. Det här är inte ett jättebra förslag. Det är inte ens ett bra förslag och jag håller med Lagrådets kritik. Men det är åtminstone bättre än ingenting.”

Man tar sig för pannan! Här står alltså folkvalda politiker och påstår att de inte kan se sina barn i ögonen om de röstar mot regeringens befängda förslag! Människan verkar strunta blankt i sina barn och alla andra barn i Sverige för den delen, eftersom hon tycker att svenska folket ska bekosta uppehället för 9000 afghanska män som saknar skyddsskäl!

Med tanke på att Hanif Bali och Finn Bengtsson åkte ut i kylan och blev av med sina politiska uppdrag efter att ha röstat emot Moderaternas partilinje i en riksdagsomröstning så förväntar jag mig att Jan Björklund och Ebba Busch Thor tar i med hårdhandskarna med dessa överlöpare!

Tidningen Expressen har även varit i Iran för att ta reda på hur situationen för exil-afghaner är i landet. Bilden är entydig – Iran är ett säkert land för afghaner att leva i, även för de som vistas där olagligt. Några flyktingskäl att lämna Iran för Sverige finns således inte, utan Iran är ett säkert land, även för flyktingar. Det stora problemet är fattigdom, där de som är i störst behov av hjälp är kvinnor och barn – som vi vet lämnas kvar i misären. Det enda rätta är att skicka hem dessa män nu och se till att de tar hand om sina kvinnor samt bygger upp sitt eget land!

Riksdagsledamöterna har alla fakta på sitt bord, de ser klart och tydligt att personerna ifråga saknar skyddsskäl och de vet att det inte är ett giltigt asylskäl att få vänta lite längre på sitt asylbesked – ändå kommer det här förslaget att gå igenom på torsdag, sanna mina ord!

Alla riksdagsledamöter som röstar för amnestin är landsförrädare i mina ögon och trampar på alla barn i Sverige, som går en mycket dyster framtid till mötes i ett land där man prioriterar migranter som inte är i behov av skydd framför sitt eget folk! Låt dessa politiska företrädare upplåta mat och husrum till alla dessa 9000 afghaner – det är inte mer än rätt! Men det är klart att det är lätt att leka med andras pengar så länge det inte drabbar en själv. Har man en gång varit riksdagsledamot så har man försörjningen tryggad resten av livet.

https://unv.is/…/int…/kvinnorna-som-blev-kvar-nu-berattar-de
https://www.expressen.se/…/de-gar-emot-partiet-om-ensamkom…/

utbrytare

Annonser

2 reaktioner till “Utbrytargrupper går emot partilinjen och röstar för regeringens förslag om amnesti för ensamkommande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s