Imam i Marrakesh har våldtagit minderåriga flickor i flera år samt kompakt tystnad i svensk media kring gårdagens terrordåd i Bryssel och fallet Tommy Robinson!

I Marocko är invånarna i Marrakesh chockerade efter att en 45-årig imam anhållits för upprepade våldtäkter på minderåriga flickor.

Familjer brukar, som sig bör, skicka sina döttrar till moskéen för att lära sig recitera verser ur koranen. Nu har det dock framkommit att den av samhället respekterade imamen under de senaste åren utnyttjat ett flertal minderåriga flickor sexuellt.

Ett av offren, en 17-årig flicka, berättade för polisen vad hon varit med om inne i moskén som 10-åring. Säkerhetsstyrkor arresterade därefter imamen och startade en utredning – mannen står nu åtalad för att ha våldtagit sju flickor i åldrarna 7-12 år. Efter varje utbildningstillfälle bad han flickorna att stanna kvar och städa moskén samt hans kontor, när han sedan var ensam med flickorna så våldtog han dem.

Inom katolicismen har det under åren framkommit flera uppmärksammade fall där unga pojkar både i nutid och dåtid utnyttjats sexuellt av kyrkans män och detta fall med imamen får mig att undra om det här inte kan vara toppen av ett isberg. Vem vet hur många flickor runt om i världen som utnyttjats på det här sättet? Att vara oskuld är av yttersta vikt för muslimer så självklart är det inget man berättar för sina föräldrar. Tragiskt är det oavsett!

http://english.alarabiya.net/…/Imam-charged-with-raping-you…
——————————————————

Igår morse skedde en blodig förmodad terroristattack i den belgiska staden Liege, men av någon anledning har det gått knappt märkbart förbi i svensk media.

Det var en 36-årig man som avtjänade ett fängelsestraff och var på en 1-dags permission, trots att han misstänks ha blivit radikaliserad i fängelset redan år 2017. Mannen attackerade och avrättade två kvinnliga poliser med deras egna pistoler, sköt ihjäl en lärarpraktikant på en närliggande skola och skadade fyra andra poliser. Med en pistol i vardera hand skanderade han ‘‘Allahu Akbar” innan han själv blev ihjälskjuten av polisen. I mannens fängelsecell ska man ha hittat en Koran och en bönematta.

Har det gått så långt att vi inte längre reagerar på terrordåd eftersom det är så tyst i svensk media? Är det order uppifrån att tysta ner dylika händelser för att inte öka misstron mot muslimer? Det är en skrämmande utveckling vi ser inom svensk mediakår! Fallet med den fängslade brittiska medborgarjournalisten Tommy Robinson är ett exempel på en annan världsnyhet som inte nämns med en rad i svensk gammelmedia (se länk längst ner om Du vill läsa om fallet Robinson).

Inte undra på att vi trampar på i samma gamla fotspår i Sverige år efter år – det är uppenbart att svenska folket är oupplysta och därigenom lättstyrda! Som lamm på väg till slakt…

https://www.theage.com.au/…/belgian-gunman-who-killed-three…

https://www.independent.co.uk/…/tommy-robinson-jailed-conte…

imam rape

 

2 reaktioner till “Imam i Marrakesh har våldtagit minderåriga flickor i flera år samt kompakt tystnad i svensk media kring gårdagens terrordåd i Bryssel och fallet Tommy Robinson!

 1. Hej Jenny – har inte hört en lyd från Berlingske 🤔 – ville gärna ha läst artikeln – vet du vem den svenska politiker er? Har det varit i den svenska pressa? Kanske där står något i krigsbrochuren 😊- på dansk tv svage de i går att den ene av kvinnliga polis i Liège var ensam mamma till två tolvåringar – pappan dog 👿 – ha en dejlig solskinsdag knus Else

  Sendt fra min iPad

  Gilla

 2. Alla övergrepp på barn är fullständigt oacceptabelt, oavsett om det är katolska präster eller muslimska imamer.

  Att attacken i Bryssel inte ens tas upp i Svenska mainstream media, är skrämmande och enligt min mening är det endast för att föra Sveriges befolkning bakom ljuset. Allt är lugnt och tryggheten ökar enligt media.

  Regeringen försöker mörka terror attacker i Euoropeiska länder. Inget nytt och inget förvånande.
  Vi som läser alternativ media vet mycket väl vad som utanför
  Absurdistan.

  Förövrigt måste den sittande regeringen bort.
  Är så trött på deras uttalanden, barn i sandlådan håller högre nivå, än i regerings och riksdags debatter.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s