Feministiskt initiativ sträcker upp ett varningens finger – nationalistiska partier är ett stort hot mot kvinnor, demokratin och mänskliga rättigheter!

Kvällens skratt står Feministiskt initiativs partiledare Gudrun Schyman och partiets Europaparlamentariker Soraya Post för i en debattartikel på Europaportalen, där de deklarerar att den nationalistiska framfarten i Europa är ett stort hot mot kvinnor, demokratin och mänskliga rättigheter. Faktum är att nationalismen enligt Fi utgör ett stå stort hot mot Europa att den riskerar att frambringa grymma konsekvenser för människor, precis som Hitler gjorde under andra världskriget. De slår också fast att ”feminismen” är nationalismens starkaste ärkefiende.

Schyman och Post är alltså mycket oroade över att nationalistiska partier växer sig allt starkare i Europa, vilket utgör ett hot mot allt gott i mänskligheten. Man menar att de nationalistiska partierna bland annat vill spola tillbaka tiden och återgå till ”traditionella roller” för kvinnor samt inskränka kvinnors rätt att bestämma över sin egen kropp.
”Nationalistiska partiers politik exkluderar etniska och religiösa minoriteter, flyktingar och asylsökande, HBTQ-personer, feminister och människorättsaktivister – i stort sett alla som inte passar i deras mall. Detta är ett hot mot vår demokrati och tanken om allas rätt till jämlikt deltagande. Det är också ett hot mot våra mänskliga rättigheter och den universella människorättsprincipen om alla människors lika värde”,

Som vanligt är det ingen normalt funtad människa som kan ta Fi på allvar! De har verkligen inte en susning om vart det verkliga hotet finns och det är skrämmande minst sagt!

Allt som de räknar upp – spola tillbaka tiden (till medeltiden!), inskränkning av kvinnors rätt att bestämma över sin egen kropp, exkludera etniska och religiösa minoriteter samt HBTQ-personer är precis vad radikal islam gör, som Fi för övrigt välkomnar med öppna armar. Där har vi det stora hotet mot vår demokrati och tanken om allas jämlikhet!

Att kräva att kvinnor bär heltäckande klädsel, att kvinnor ska könsstympas samt giftas bort som barn är inget som har med nationalism att göra – däremot är det precis vad radikal islam står för och detsamma gäller HBTQ-personer – de anser t.ex. att homosexualitet är en sjukdom och ser inga problem med att döda gay-personer genom att kasta ned dem från hustak. Dessutom anses människor med annan tro – t.ex. kristna. – vara ”otrogna” och judehatet är stort.

Fi är bara ett gäng hycklare som borde skämmas för att de överhuvudtaget tar ordet feminism i sin mun! De står inte upp för kvinnors rättigheter och de struntar i alla förtryckta kvinnor som lever som fåglar i burar. Däremot står de upp för islam, en av världens mest kvinnoförtryckande religioner och anser dessutom att Sverige ska ha öppna gränser så att all världens lycksökare kan söka sig just hit till oss i norr!

Det enda Fi lyckas med är att kanalisera sitt hat mot vita män och svartmåla nationalister som värnar om sitt land samt folket som bor där! Det är tack vare dessa svikare, som i sällskap med sju andra partier förmått svenska folket att inte våga vara stolta över svenska flaggan och våra traditioner. Istället ska vi alla känna oss som rasister och fascister så fort vi vågar andas ordet nationalism. För mig symboliserar Fi tillsammans med Miljöpartiet och Centern riktiga landsförrädare, som vänder sitt eget folk ryggen!

Dessvärre har de en plattform med unga tjejer som har åldern inne för att rösta i valet och som av någon anledning identifierar sig med det här extremistpartiets åsikter. Låt oss be en stilla bön att Fi gör sällskap i bottenträsket med Miljöpartiet i september.

https://www.europaportalen.se/2018/05/debatt-feminism-nationalismens-tydligaste-motstandare

Fi

2 reaktioner till “Feministiskt initiativ sträcker upp ett varningens finger – nationalistiska partier är ett stort hot mot kvinnor, demokratin och mänskliga rättigheter!

  1. Mycket bra skrivet.
    Att Fi består av tänkande människor är svårt att förstå, när man hör eller ser deras uttalanden.
    Blir mörkrädd när jag tänker på att det faktiskt finns personer som lägger sin röst på dem.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s