Fler och fler svenskar avskyr MP, S skjuter till ännu en miljard till vården, SD vill ha höga straff för stenkastning mot blåljuspersonal och slutligen lite nationalism!

Att många svenskar numera avskyr Miljöpartiet är väl en rätt trevlig nyhet?!. Det är Sifo:s ”hemskhetsindex”, som mäter hur väljarna uppfattar partierna, som nu visar på en fördubbling av svenskar som tycker att Miljöpartiet är ”hemskt”. Förhoppningsvis leder detta till MP:s uttåg ur Rosenbad en gång för alla!

https://www.svd.se/fordubbling-av-svenskar-som-tycker-mp-ar…

Socialdemokraterna viker inte en tum från valfläskkonceptet och nu vräker man på med ytterligare en miljard till landstingen – pengar som ska korta köerna och förbättra tillgängligheten. Socialminister Annika Strandhäll verkar dock inte ha tänkt på vem som ska utföra vården så att våra äldre inte ska behöva ”vänta en dag för länge på vården”. Finns det ingen vårdpersonal så lär det bli svårt att uppnå målet och dessa pengar är inte öronmärkta till vårdpersonalens löner. För att ingen heller ska missförstå vad som komma skall så är det värt att notera Strandhälls slutkommentar om att ”man inte kan lösa de här problemen med skattesänkningar”.

https://www.aftonbladet.se/…/regeringens-beslut-en-miljard-…

Sent igår kväll larmades polisen i Uddevalla om att ungdomar eldade ”okontrollerat” vid en grillplats och när man åkte dit för att undersöka saken, möttes polismännen av stenkastning. Sverigedemokraterna säger nu, med anledning av gårdagens händelser, att man vill ta i med hårdhandskarna mot personer som ligger bakom sådana attacker – minst fyra års fängelse är vad man vill genomföra.

Alternativ för Sverige vill för övrigt också sänka standarden på svenska fängelser, så att förövarna verkligen upplever att det är ett straff de får och inte en betald hotellvistelse.

http://www.friatider.se/sd-attacker-mot-bl-ljuspersonal-ska…

För övrigt vill jag bara tillägga att idag var jag på de yngsta barnens sommaravslutning på förskolan. Det var strålande solsken och glada barn som sjöng Idas sommarvisa samt viftade med svenska flaggor och blågula ballonger. Så rätt! Jag är glad att man fortfarande får uppleva detta på vissa orter i Sverige där inte PK-etablissemanget har tagit över med sina vänsteridéer. Låt oss vara stolta över vår vackra flagga och må den användas så det står härliga till runt om i landet nu när det är studenttider och skolavslutningar. Vi är stolta svenskar och vi ska inte behöva skämmas för det!

MP

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s