Sverige anpassar samhället efter kriminella individer istället för att sätta hårt mot hårt!

SvD publicerar nu ikväll en artikel om att det enligt en ny undersökning finns brett folkstöd för hårdare tag mot våld i vården och från höger till vänster vill man införa larmbågar, anonyma namnbrickor och kroppsburna kameror samt höja straffen för våld mot vårdpersonal.

Det är bra att det finns underlag för att gå vidare med detta – inget tal om saken, men det jag saknar är konkreta förslag om hur vi ska stävja den här utvecklingen.

Irene Svenonius (finanslandstingsråd, M) som varit runt på de olika vårdinrättningarna i Stockholm, har pratat med vårdpersonal som vittnar om hotfulla situationer dagligen.
-”Efter knivslagsmål kommer gängmedlemmar dit och vill ha vård. Det är verbala hot och även misstankar om att kriminella försöker kolla upp anställda. Sjuk- och undersköterskor är värst drabbade och de undviker att arbeta ensamma. Flera som jag träffade hade tejpat över sitt efternamn på namnbrickan. Andra vänder på den. Det visar att det finns ett behov av anonyma namnbrickor. Det finns en växande våldsspiral; vi hade 129 gängskjutningar under 2017. 19 personer miste livet. Antal anmälda brott har ökat med över 30 procent på några år samtidigt som vi har den lägsta polistätheten på tio år.”

Istället för att gå till botten med problemet så accepterar vi istället att vi har polisbrist och att kriminella gäng har tagit över samhället. Vi anpasasr vårt samhälle för att möta våldet – är det en sund inställning?! Sedan när är det ok att bara lägga sig platt och ge upp?

Den nya rikspolischefen Anders Thornberg intervjuades för övrigt om poliskrisen i söndagens SVT Agenda och han bekräftar att utvecklingen fortsatt går åt fel håll samt att krisen förväntas bli ännu värre under 2018. Den grova kriminaliteten i så kallade ”utsatta områden” pekas ut som en huvudorsak.

Där fick vi alltså svar svart på vitt att det är kris – oavsett hur mycket Morgan Johansson förnekar det! Så vad gör regeringen och majoriteten av oppositionspartierna? Tävlar om vem som ska anställa flest poliser om X antal år! Det känns tryggt att bo i Sverige! Den oansvariga migrationspolitiken som är den bakomliggande orsaken diskuterades så klart inte.

När vi ändå är inne på ämnet oansvarig migrationspolitik, så ställde idag Jeff Ahl (AfS) socialminister Annika Strandhäll (S) mot väggen under en interpellation i riksdagen. Han krävde att Strandhäll skulle svara på varför regeringen valt att lägga 2,9 miljarder kronor på 9.000 vuxna ”asylfuskare” i stället för svenskar.
-”Jag vill nu ha ett svar från Annika Strandhäll, och jag vet att många svenskar önskar detsamma. Varför valde den här regeringen med stöd av Centerpartiet lägga 2,9 miljarder på asylfuskare i stället för sjukvården? Socialministern borde rimligen vara skyldig alla de kvinnor som tvingas föda sina barn längs vägen från Sollefteå till Örnsköldsvik ett svar. Varför tycker socialministern att fullvuxna afghanska män som kommit hit för att leva loppan på svenska skattemedel är viktigare än svenska kvinnor?”

Tack Jeff Ahl för att någon för en gång skull vågar ta bladet från munnen och pressa ansvariga ministrar – tänk om hela oppositionen hade fullgjort sin uppgift och ställt regeringen mot väggen för alla felaktigheter som begåtts, då hade vi haft en opposition värd namnet, istället för som nu där majoriteten är ett gäng ja-sägare!

Ahl fick dock aldrig något tydligt svar från Strandhäll, som istället började prata om ”påhittade siffror”. Ahl gav dock mothugg:
-”Om ministern hade lyssna på mig hade hon förstått att de som arbetar och gör rätt för sig självklart ska få stanna. Men de bidragsinvandrare som ni har massimporterat dränerar statens finanser. Ministern påstår att jag hittar på siffror. Men ni har ju själva lagt en budget där 2,9 miljarder går till 9.000 fullvuxna afghanska män samtidigt som BB i Sollefteå fortfarande är ur bruk. Ministern svarar inte på frågan av den enkla anledningen att hon vet att den här regeringen inte satsar på svenska folket. Miljarderna som regeringen tillskjutet den svenska sjukvården har varit en panikåtgärd på grund av massinvandringens konsekvenser.”

1-0 till Alternativ för Sverige! Vad gör ni andra?

Slutligen har vi ett lysande exempel på ett land som tar sitt ansvar för sina medborgare, nämligen Italien som nyligen har haft val och nu bildas det en högerstyrd koalitionsregering. Den nya regeringen avser att förverkliga sina vallöften och bland annat utvisa en halv miljon illegala migranter, omförhandla EU-regler som fastställer att asylsökande ska få sina fall behandlade i det första EU-landet de ankommer till samt bygga fler asylförvar och se över policyn om att plocka upp migranter vars båtar har kapsejsat i Medelhavet.

Om svenska folket tar sitt förnuft till fånga och följer i Europas fotspår genom att rösta långt åt höger i höst (SD, MED eller Afs), kan även vi snart förverkliga de beslut som så väl behövs för att dra upp landet ur sörjan. Det är bara vi själva som kan ta tag i det här – i annat fall väntar en dyster framtid för våra barn där bland annat ett besök på akuten för att få vård i värsta fall kan sluta med ett skott i huvudet ifall en gängmedlem känner sig irriterad över att ha fått vänta för länge på sin tur.

https://www.svd.se/brett-stod-for-hardare-tag-mot-vald-i-va…
https://samnytt.se/rikspolischefen-om-krisen-inom-polisen-…/
http://www.friatider.se/ahl-till-strandh-ll-varf-r-l-gger-n…
https://samnytt.se/italiens-nya-regering-vill-utvisa-500-0…/

vård.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s